Damla123- Kızlar bir kaç gündür ımom omega alıyorum ama mide bulantım ve kusmam arttı 15+6 başına gelen var mı ?
Biranne00 Damla123- bende 12-13 gündür kullanıyorum ama öyle bişey olmadı bende 15+3 günlük hamileyim
Ecemsbaby Damla123- ben de 7.ayda kullanmaya başladım her ağzıma attığımda tuhaf oluyorum ilk aylar hiç içemezdim kesin ama baya yararlı kaliteliymiş
Biyologhanim Ben kafamı kaldıramıyodum onu içtiğimde. Sabahları değil gece yatmadan önce içip üstüne bol su iç o zaman yapmıyo
juliet Damla123- ilk kullanmaya başladığımda bende de oldu hiç yaşamadığım kadar mide bulantısı yaşadım alışınca geçti. Tok karna için ve bol su alın
Damla123- Belmaaa kesinlikle bende öyle oldum gece almama rağmen sadece sabah olan kusmalarım günde 3 e çıktıdan gece almadım bakalım ne olacak
elif_badeninannesi Damla123- 29 haftalıgm gebeligimn basndan beri kullanyrm yemekktn sonra alınca sıkıntı yaratmadı bnde :)
Kubuuu1 Damla123- ilk doktorum onu vermişti fakat kan değerlerim iyi olduğu için bana ağır gelmişti baş ağrısı yorgunluk yapıyordu sonra doktorumu değiştirince onu degistirdi sadece folik asit vermişti
Eceveannesi Damla123- yok cnm.bnde kullanıyorum gebeliğin başından beri bnce senin normal bulantım vardır bitkisel ya bulantı yapmaz o cnm