Minigiiiinannesii Kizlar eşim bebeğe yararli diye greyfurt almis. Ama ben onu hic sevmem tadi aci. Ama yemem de lazim. Daha once tuketenleriniz varsa nasil tukettiniz? Herhangi biseyle karistirsam sorun olur mu acaba
Yenianneadayi2208 Minigiiiinannesii greyfurtu zaten tek yemeyin o şekilde yenmezde zaten.1 greyfurta 3-4 tane portakal sıkın mis gibi C vitamini deposu..Ben öyle yapıyorum ekşi seviyorsanız şayet yarın limonda ekleyebilirsiniz ama ki tek greyfurt yenmez , içilmesi de zordur
Periii_Ss Minigiiiinannesii ilaç kullanıyorsanız kullanmayın bildiğim kadarıyla zehirlenme oluyomuş ilacı olumsuz etkiliyo.
Minik-mucizem123 Minigiiiinannesii eğer ilaç kullanıyorsan hiç tavsiye etmem sadece folik asit kullandığım dönemde yedim ve yemez olaydım hastanelik oldum doktorum da greyfurt ilaç kullandığın dönemde yememen gereken bi meyve demişti. O gündür o korkudan ağzıma sürmem. Basit gihi duruyor ama bence yeme ilaç kullanıyorsan ciddi anlamda etkiliyor
Minigiiiinannesii Periii_Ss maltofer ve magnezyum kullaniyorum canim. Ama zehirlenme olacagini sanmiyorum.
Periii_Ss Minigiiiinannesii doktorunuza sormussunuz sanırım. Ben genede söyleyim dedim . Kaç haftaliksiniz
Minik-mucizem123 Bskrt yanlış bilgilendirmeyelim canım ben de sadece folik asit kullanıyordum ama çok fena oldum hastanelik oldum.
Minigiiiinannesii Minik-mucizem123 pazartesi gunu kontrolum var bakiyim de doktoruma sorayim o zaman ben😊
Periii_Ss Minik-mucizem123 bende arkadaşa bundan bahsettim ama zehirlencegini sanmiyomus. Kendi iradesi o bilir. Biz sadece uyardik .
elfiikar Minigiiiinannesii dilim dilim ayırdıktan sonra dış zarını soyarım içi zaten sulu ve mayhoş olur çok da lezzetli olur öyle, biraz uğraş ister ama ben severim meyveleri soymayı üzümü bile soyarak yerim gayret benimki de 😅