Liva90 7+6 haftalık hamileyim..sürekli midem bulanıyor ve istifra ediyorum ne denesem olmadı.özellikle su içer içmez hemen istifra ediyorum suya hasret kaldım var mı öneriniz?
mervella Liva90 7 haftadan sonra ben de su içemiyordum ama tamamen sıvısız da bırakmıyordum kendimi 14 haftaya kadar bol bol ayran içtim sadece onu içebiliyordum bir de günde 1-2 bardak anca içiyordum suyu içine limon dilimi koyup. Limon sıkmayı veya dilim olarak koyup içmeyi deneyin
deletedmom572 Liva90 hiçbir çözümü yok maalesef, ilaç , kraker vs ne varsa denedim. Bana tek yarayan serum oluyor 2 güne bir serum yiyorum 1,5 2 gün rahat oluyorum. Çok kötüysen acile git bulantı önleyici serum veriyorlar etki ediyor. Allah yardımcın olsun
Yenianneadayi2208 Liva90 ayran maden suyu kuşburnu ıhlamur içebilirsin canım.Ya da suyu tatlandır limon,Portakal dilimi elma dilimi atabilirsin içine.Ben hala içemiyorum 4,5 aylık olduk neredeyse hala midem bulanıyor su içince 😀
LoveB Liva90 bnde ilk üç ay su içemiyordum rüyamda bardak bardak su içtiğimi görüyordum artık oyle hasret kalmştım😝 içine limon sıkabilirsin cubuk tarcın (tansiyon şeker problemn yoksa) soyulmuş elma atabilirsin inşallah gecer biran önce 🥰
MelisakayA Valla benim yok 10+1 hala kusuyorum suyun tadı acı geliyor zaten içemiyorum hiçbir şey de geçirmiyor bol bol temiz hava al sadece bunu öneririm
Nurcannnnokan LoveB kesinlik le tarcini önermiyorum düşük yapiyo hele bide sürekli kullanılırsa bebeğin kalbî durur ALLAH korusun
Cerenssn Liva90 canım sabahları yataktan kalkmadan bas ucuna tuzlu kraker koy ve kalkmadan bir iki tane at eminol bulantın gün boyu daha hafif gececek
NisaMomy Liva90 ben de içemiyorum ve sinirim bozuluyo su içemeyınce susuyorum ama içemıyorum🤣 trajikomik yapçak bir şey yok herşey bebişler için
Damla123- Liva90 ölüyorum inan artık ağlıyorum çok sinirim bozuluyor susuzluk baş ağrısı yapıyor baş ağrısı kusma ve bulantıyı artırıyor ne yesem çıkıyor 15+6 kaldım böyle doktora gitcem artık yatırsın beni yemek istemiyorum zaten yesem de çıkıyor inanın kusma olmasın diye oturuyorum yattığım an kusmaya gidene kadar 😔😔😔
Papatya61 Liva90 doktorumun tavsiyesi ile onzyd kullandım aynen sizin gibi su dahi içemiyordum kilo kaybediyordum bu da bebek için çok kötü Bi durum kusmak düşük tehlikesine bile sebep olabiliyor. Sadece bu ilaçta fayda gördüm. Onun yine aynı benzeri Zafer, Zofran var doktorunuza sorarak alın alacaksanız biraz pahalı bir ilaç ama kesin faydası var. Kanser hastaları kullanıyor diyor ama Şuan çok şükür benim için her hangi Bi sağlık sorunu yok bulantılarım geçti artık kullanmıyorum
Neslihan2795 Papatya61 bende enson o raddeye geldim doktor bu ilacı alıp kullanmamı söyledi ilacı aldım içmedim 2 gün sonra bulantim düzeldi.🤗
Damlacik88 Papatya61 bende gunduz onzyd yatmadan evvel prilam 🙏 epey azaltiyor cekilmez boyle yoksa benim karnim icine gocmustu kusmaktan
Glsm9191 Liva90 doktorum ilk haftalarımda bana su içemiyorsan evde kendi yaptığın meyve suyundan hiç asla susuz kalma dedi
Deletedmom0096 Liva90 En zor dönemdesin. O günlerimi hatırladıkça hamd edediyorum şu anki halime.. Merak etme hepsi geçecek Allah'ın izniyle. Sadece sabret. Yürüyüş, temiz hava iyi gelebilir. Kendini zorlama. En kolay ve kokusu az olan yemekleri pişir. Bol bol uyu
Neslihan2795 Liva90 canım bende oyleydim su görmeye tahammülüm yoktu suyu görünce bile midem bulaniyodu. Çok şükür 16 haftanın sonunda geçti şimdi doya doya su içiyorum. Cnm su içmek istiyodu ama görünce bile midem bulaniyodu içemiyorum diye çok ağladım. Inş. Seninkide çabucak geçer. Su icemedigim zamanlarda meyvesuyu çok içtim.
Nevink Liva90 13 haftalk olduk hala su icemiyorum ben aci o yuzden mecbr iceceksem soguk iciyirum soguk icin oma biraz daha katlaniliyor
Apilhatice Liva90 ayyy bende öyleydim bardaktan sürahiden bile tiksinmiştim sade sodaya limon sık bir iki damla suyuda pipetle içmeyi dene bende anca o şekilde içebildim sodayı mutlaka iç ama sürekli kustuğun için vücudun vitamin mineral ne varsa kaybediyor güçsüz kalmaman lazım sodadan o açığı kapatırsın tez zamanda geçer inşAllah