Zeeehra sultanmirzaoglu besigini cilekten aldik, sallanan besik diye geciyor ama sabitlenebiliyor sallanmasin diye, biz sabitledik☺️. Nevresim takimi ve sus yastiginida instadan esen.nakisatolyesinden yaptirdim canim ve cok memnun kaldim😍
Darkgod Eveet evett bende bekliyorum burada arkadaşlar fiyat ve yer de belirtir ise çok iyi olur bende açacktim böyle bi post
Meron sultanmirzaoglu Düzce’de oturuyorum canım ben bebepark diye biyer var ordan aldım 4300 falan tuttu yatağı çatısı falan
Meron Menekse123 düzceden aldım bebepark diye bir yerden komple 4300 tuttu nevresimi yatağı çatısı dolabı hepsi
Eserey Bu da benim oğlumun odası kızlar.duvar resmini kardeşim yaptı, https://www.instagram.com/p/BVPX6UBFMvf/?igshid=i8pfj5jazj6r size de fikir olsun.isterseniz kardeşimden de teklif alabilirsiniz istediğiniz her şeyi duvara yapar😊
SuleDoruk srfnr bende bu dolabın 2 kapaklı, şifonyerin 3 çekmeceli olanı aldım. İlk başta 3 kapaklıyı alacaktım sonrasın da vazgeçtim. Bebek odasından çıkıp genç odasına dönüyor diye. Eve gelip kurunca da pişman oldum 😅 meymis 800 TL tuttu 🤗