Anneguncesi Doğuma az bir zamanımız kaldı ama oğluma hala isim bulamadık. Düşündüğümüz bir isim var ama başka farklı isimde olabilir diyoruz araştırıyoruz, istediğiz gibi bulamadık. Erkek bebek için güzel anlamlı, modern isim önerileriniz var mı?
Sunshine1 Anneguncesi ben de isim bulamıyorum canım. Sizin düşündüğünüz isim nedir? Belki bana fikir olur o da 😌💙🙏🏻
SedaGnS27 Bizde aynı durumdayız bir oğlum var adı Eymen ona uygunnda olabilir soyadimız güneş ona uygunda olabilir arayıp duruyorum ama hoşuma giden isimleri söyleyeyim size de fikir olsun bana da fikir veren olursa mutlu olurum 😊 Kerem Kürşat Emirhan Egemen Siraç Miraç Efe
gulkara Anneguncesi bizde bulamamıştık yağızda karar kıldık gibi. Yağız / Eren/ Mete/Deniz/Mert seçeneklerimizdi.
Eylemmmmm gulkara Yağız iyi bence benim de oğluşumun adı Yusuf olucak kaynanam koydu. ikinci çocuğum da oğlan olursa bende Yağız koyucam 😇
Sunshine1 Pinarsarica54 Atlas bana da güzel geliyor ama o da Yunan tanrısıymış ya önerilmiyormuş dinimizde. Ay ne zormuş isim bulmakyaaaaa
Anneguncesi Önerileriniz için teşekkür ederim hanımlar. Onerdiklerinizden bir kaç isim hoşuma gitti şimdi bizim için isimde net karar verme zamanı 😊
Pinarsarica54 Sunshine1 Türkçe olan her isim caizmiş sordum ben . Asıl peygamber isimleri cok zor çocukların taşıma açısından