Tubitupp O kadar okudum ki gece uyandım wc ye kalktım ve bir baktım suyum gelmiş. Doğum korkusu başladığı için artık geceleri yataktan çıkıp ayağa kalkmaya korkuyorum o an gelir mi diye 😂😂
Alparslnbuss Tubitupp gelecek olsa her yerde geliyor su benim nişanım gelmişti neyse yatayım dedim tam uykuya dalmışken suyum geldi 😂
Nur178178 Tubitupp aynen besmeleyle kalkıyorum bi iki saniye bekliyorum baktım bir şey yok devam ediyorum erken doğum korkusu ve su gelme korkusu aklımdan çıkmıyor 😊
Tubitupp Aynen arkadaşlar kalkıyorum bi yere bakıyorum ayaklarıma felan Bakıyorum gelen giden yok şükür Rabbime diyip yol alıyorum😊😊 hllaltas25 Nur178178 Alparslnbuss Ahuzd
Deryadeniz Tubitupp herkesinki farklı endişelenme. Benim doğuma birkaç saat kala doktorum patlatmıştı keseyi. Bakalım bunda nasıl olacak ama ben de istemezdim evde gelmesini 😬
Afra34 Tubitupp bende burada okuduğum kadarıyla geceleri geliyor sanırım bende gece lavaboya kalkınca bana da aynı şey oluyor 😂😂 valla 🤭🤭
Yavyumbebegim Tubitupp bende korkmaya başladım herkes öyle yazıyor gece WC kalktım baktım suyum geldi yeminle kalkıyorum her tarafı elliyom uyku sersemi yatağı kendimi geldi mi acaba diye😂
glsnhetina Tubitupp tek değilmişim ahahaha 😂😂😂 kalkıyorum biraz bekliyorum ha bişe yok diorum tuvalete gidiyorum erken doğum riskim var gelme sakın su die kendi kendime konuşuyorum 😂😂😂😂
Vera18 Tubitupp ay yeter ki evde tuvalete kalkınca gelsin 😂 ben dışarda falan gelir diye korkuyorum 🙈
Ahuzd Benim enbüyük korkum bebeğimin sağlık sorunu yaşaması,Sağlığı sıhhati yerinde olsun İnş diye dua ediyorum .
sonsuzmasalim Tubitupp bende nstye bağlıyken gelmişti😂 karnım önce yamuldu bende güldüydüm benim oğlan napıyorsa diye sonrada bi sıcaklık hissettim😅 illa kalkman şart değil yatarkende gelir🤪
Alparslnbuss sonsuzmasalim aynen benim nişanım gelmişti sancılar da vardı ama rahatsız etmiyordu sabaha kadar yatayım dedim ama uykuya daldığım an Bi sıcaklık suyun gelmişti yatarken de geliyo 😂 Zaten o gün yatamadım 😄
aysenur4 Tubitupp walla benim halam bundan 19 sene önce evinde hol de yürürken donuna düşmüş bebek 😅 olabilir yani
kaplan3 oglumda bnm de gece gelmıs tı sımdı yıne kalktıkca aha ıslandım bıse oldu diyorum bakıyorum yok bıse🤣gece uyanıp kendıme bakıom geri yatıom normal yani son 15 aukur
ruzgar_dunya Tubitupp Bende hastanenin ortasinda bekleme alani varya orda gelmisti ahahahsha bide bu yonden dudun istersen🤣🤣🤣🤣