Yelizcebni Arkadaşlar ense kalınlığım 3.6 çıktı doktora gittim amniyosentez yapalım diyor ama ben yaptırmak istemiyorum çocukta hiç bişey yok herşey normal sadece ense kalınlığı var ne yapacağımı bilmiyorum😏
_HB_ Yelizcebni genetiktir ensesi kalındır. Arkadasımın oyle oldu, sadece ense kalınlığı vardı doğdu sağlıklı, kayınpeder ensesi kalındı ona cekmiş, bide bebeş tombikti. Senınkinde de bişey yokturinş
Mrv1234 _HB_ ya bende bugun ikili tarama yaptirdim ultrasonda cok guzel inceledi ama ultrason kagitlarinda filan ense kalinligi yazmiyo ama doktor gayet guzel olcumleri filan dedi aceba banami soylemedi bende sormayi unutmusum ya eve gelince farkettim bi sorun olsa soylerdi galiba kafama cok taktim
Babyone Yelizcebni somucu bekle ona gore krr verrsn olmadı testı tekrar yaptr baska doktorda olcsun ensesını sanırım burun kemıgı gorunmus
Bahar33 Perinatolog da ölçüm yaptı mı?benim doktorum da 3 ün üzerinde ölçtü perinatologa yönlendirdi perinatolog detaylı ölçtü 1,8 çıktı ölçümde
_HB_ Mrv1234 yok yok ilk baktıkları şey ense burun, emin ol bişey olsa derdi. Demekki normalki demedi bişey ☺️
Mrv1234 _HB_ ay valla ya ne bilim bisey demedi hani olcunleriniz gayet guzel dedi bide devlete gidiyodum sinirlendim devletteki doktira ozele gittim 47 senelik doktormus cok guzel ilgilendi eline ayagina varana kadar gosterdi herseyini ama ne bilim ya endise ettim 2 hafta sonra kontrol icin cagirdi kan uyusmazligimiz var esimle benim ilk bebegimde pozitif dogdugu icin risk grubundayim biraz o yuzden iki haftada bi takibi yapicaz dedi bakalim endise doluyum 😍insallah bisi yoktur bakalim artik ne varsa hakkimizda hayirlisi olsun😍
Minikpare Yelizcebni amniyosentezi sakın yaptırma canm riskli. Perinatologa görün daha detaylı baksın ikili testin sonucunu bekle
Merveee6 Yelizcebni ne güzel normal demiş ben 11. Hafta ölçtürdüm ve 3.8 e çok yüksek dedi hemen fetal dna ve kürtaj konuştu ben 3 gündür öldüm dirildim size kaçıncı haftanızda normal demişlerdi
Yelizcebni Merveee6 yok canım ne kürtajı şakın yaptırma önce bi kaç doktora git bilgi al olmadı sende benim gibi amniyosentez yaptır sakın korkma