busrasahinn Xbebek123 ben doğum icin gidince oldum ilk muayenemi canım kendini kasmazsan sakin kalırsan hiç bisey olmaz merak etme ben bumuydu çatı muayenesi demiştim ebe gülmüştü bana valla bu demişti 😂
Feyzzzz Xbebek123 tabi herkezin durumuna göre ama bende de erken doğum ola bilir diye 35haftayken ilk oldum şuanda 36+1.
Akademisyenanne Xbebek123 38+5’te muayene olacagim. Doktor dogumu tetiklemek icin gec yapalim demisti. Bu cuma muayenemiz var.
Xbebek123 busrasahinn bende bugün oldum 2 parmak 3-4 santim acilman var dedi ama sancı falan hissetmiyorum hafif bel ağrısı var sadece sizlerdede açıklık varmiymis
Bianne Saresidra 35 erken degil mi? En azindan bi ciger gelisimini tam tamalasaymis bebeniz. 37 de yapmama sebebi nedir ki?
Yasebu 39+6 yım ilk defa bugün yaptı. Doktorun tarzına göre ve nst sonuçları,bebeğin duruşu vs göre değişiyor.benim şimdiye kadar hiçbir belirtim olmadığı için gerek yok demişti.bugünde uyarmak için yaptı
Xbebek123 @Yasebu bende bugün oldum 2 parmak 3-4 santim acilman var dedi ama sancı falan hissetmiyorum hafif bel ağrısı var sadece sizlerdede açıklık varmiymis
Sentepee Yasebu Bende 39+3 oldum ama bana da henüz yapmadı. Sormustum ne zaman diye ama son zamanda yapıcam demişti. Yarın kontrolüm var bakalım. Uyarmak derken o ne oluyor 🙄
Xbebek123 Melike60 bende bugün oldum 2 parmak 3-4 santim acilman var dedi ama sancı falan hissetmiyorum hafif bel ağrısı var sadece sizlerdede açıklık varmiymis
busrasahinn Xbebek123 2 cm di canım ben doğum sancilarim başlamıştı yani gittigimde 5 dk bir sancim vardı
Yasebu Xbebek123 banada 1 parmak dedi. Çatını beğendim dedi canım. Bekleyelim biraz daha dedi.cuma günü yine gidicem.ama çatı muayenesinden sonra böyle belli belirsiz ağrı var alt çatı tarafında
Xbebek123 Akademisyenanne bende bugün oldum canım korkulacak birşey değilmiş çok şükür. Bakalım beklemedeyiz
Busratm Xbebek123 Bu çatı muayenesi olayı doktordan doktora değişen bir durum. Standartta 37 haftada yapılır ama hastanın daha erken bir haftada şikayeti varsa daha öncede yapılabilir. Bunu doğuma kadar yapmayan doktorlar da var. Hasta sancı ya da şu gelişi gibi nedenlerle gidince de yapılabilir.
Rumeysaaa67 Valla bana sorarsan ağladım resmen bana ilk plastik bi uzun tırtıklı bişy soktular adını bilmiyorum o çok canımı yaktı aşırı derecede sonradan çıkarıp parmakla baktı parmak hiçç acıtmıyor hissetmiyosun bile ama o plastik olan alet çok can yakıyor 😟😒😫