1994ozay Anneler anne adayları... Ben 35 haftalık gebeyim hep sağ taraftan hareket ediyor doktora sordum normal herşey bişey gözükmüyor dedi neden böyle oluyor bilgisi olan var mı benim gibi olan?
NaimeYilmaz 1994ozay doktor korkulcak bırsey yok normal demıs zaten bence stres yapmayn bebegn sizi en cok algıladıgı donemlerdesnz sız sakin olun sonucta hareket edıor sağ tarafınıza dönuktur belkı
BalliVEannesi 1994ozay ben de çok aşağı vuruyor demiştim doktora acaba asagıdamı diye korkmuştum.e bir tane yeri var ister aşağı işter yukarı farketmez demişti.bir de yönlerini artık biliyorlarmış demekli orda rahat 🤗içini ferah tut doktor normal demiş bak maşallah 🤣
Nur 1994ozay canım benim bebişimde soldan gerilip gerilip sağa doğru kayıyor orda toplanıyor oyun oynuyorlar yumurcaklar stres yapma kendine 😂🐣
1994ozay NaimeYilmaz ama çok sağ tarafıma vuruyor bi aralar sol vurdu oda az bişey sonda tekrar sağ hep sağ taraf 🙁
Nilemyus Benim ilk bebeğim de öyleydi. Oynardı haraket ederdi tekrar sağa geçerdi. Ayakları hep aynı yerde dururdu. Vura vura yara yapmıştı karnımın içini. Koca ayaklı. 😂