Snglbrkecrn Ebrudagli bizde 30 haftanın içindeyiz kıyafetleri hazır prensesimin👶 beşik araba falan hepsi hazır ama çantayı henüz hazirlamadim kıyafetler yıkanıp utulenecek canm git Gide agirlasiyoruz sağlıklı bı şekilde kucagimiza almayı nasip etsin rabbim 🙏😍😊
Nur Ebrudagli Canım bende 28+3 haftalık hamileyim prensimi bekliyorum. Tek tavsiyem mümkün oldukça her şeyi hazırlayın hiç beklemediğiniz engeller olabiliyor Allah korusun. Ben kıyafet ve battaniyelerini temizlik malzemelerini emzik biberon bunların hepsini almıstım son ayımda çanta bebek arabası ve bebek odası alırım diye planlıyordum temiz temiz yıkar ütüler asarım diyordum. Safra kesesi taşı sorunu çıktı dengem alt üst oldu tansiyon eklendi dışarı çıkmaya korkar oldum. Bugün çanta almaya çıkacağım ben normal büyük boy omuz çantası alacağım 2 tane ve bu hafta içinde hastane çantasını hazırlayacağım inşAllah. Son ana bırakmayın hamişler aksilikler çıkıyor Allah hepimize sağ salim bir doğum nasip etsin kolay gelsin canımlar. 🤰🏻🐣🐥💕
Obsesifk Ebrudagli herşeyi tamam sadece banyo ürünleri ufak tefek şeyler kaldı çantayı hazırlıcam yavaş yavaş 30+4 🙂
Omerozlem Bende 29 haftaligim hastane çantasını nerede bulabilirim birde alınacaklari liste halinde atarmisiniz
Yenianne17 Ebrudagli ben beşik tercih etmedim ondan daha kolay tırmanıyorlar ayaklandıklarında falan diye bide ilerde genç odasını yapılacak illaki boşuna pahalı masraf diye düşündüm arabayı da kanz Pendik ten aldım travel sistem beneto
Zeze03 Ben sepet beşik aldım baby nest aldım başlasa bişey almadım 😁 daha yeni başlıcam bakalım bu ay
Eses Bende 29. Haftadayım kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim chicco anne yanı yatak aldım, çantası ve Bebek arabası nı da belirledim ama 35. Haftada falan alırım die düşünüyorum onu da