filiz08 Bu gün işlemleri hallettik yatış,nst,ekg ve tahliller yapıldı.Nst de sancım da çıktı ama az hissediyorum ben.Sabah sezaryana giricem hakkımda hayırlısı
Nurdem33 filiz08 3 gün önce genel sezaryen oldum ki 2 sezaryen im olmasına rağmen çok korktum ama geçti gitti duanı oku Allah a sığın rabbim kolaylık versin inş
Nurdem33 filiz08 inş canım benim ilkim çok kötüydü yürüyemiyordum ilk anda bunda ise dr değiştim o ilk yanmayı hissetme dim doğru düzgün yatmadım sadece bogazda enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım ama tam geçmemiş ateşim 39 oldu sezaryen sonrası üşütme tuttu damardan antibiyotik verildi 2 defa çok şükür geçti halen antibiyotik kullanıyorum agrım yok gibi az sancı oldunu hemen WC ye gidiyorum geçiyor idrarı asla tutmuyorum ödemim geçmedi bide devamlı su içiyorum komposto içiyorum inş geçer
Gll filiz08 Allah yardımcın olsun. Sağlıklısıyla bebeğini alırsın kurağına. Acaba üçüncü sezaryenızı paylaşa bilirmisiniz nasıl geçtiğini. Bemim 3. Olacak merak ediyorum
Edaa3595 filiz08 bizde cuma günü olucaz yazdım ama cevap alamadım kimseden hem heyecan hem korku var hakkımızda hayırlısı canım sağ salim kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🙏🏻
Nurdem33 filiz08 teşekkür ederim rabbim tüm hamile arkadaşlara güç küvet versin tez zamanda yavrularına kavuştursun inş 😊
filiz08 Dilsad benim tahlillerim çıkmamıştı diğer işlemleridr halledince aneztezi ile sabah görüşürsünüz dediler bilmiyorım hiç
Busra5341 filiz08 Allah yardimcin olsun canim sagsalim bebegini kucagna alman dilegiyle 🙏🙏 ya bende sezeryan istiyorum normal hic istemiyorum ins benimde sezeryan olur ama bu aksam bisey ogrendim eger 3 cm aciklik olursa sezeryana almiyorlarmis dogrumu bu 🙏
filiz08 Busra5341 hiç bi fikrim yok ben suni sancı bile istedim ama ne sancım be açılmam olmadı hiç.Bu isteğini doktorunla paylaşırsan eğer açılman olmaması için 38. Haftada falan sezaryen günü verebilir diye düşünüyorum
Busra5341 filiz08 verdi cnm gani ben sezeryan istyrm olursa ne zmn olur fln diye 39 hftaya 29 ocak dedi cok detya konusmadik ama kafamda deli sorular . Ya hazirliksiz yakalanirsam ya suyum gelirse ya acilmam olursa ay dusunup dusunup duruyorum vallahi bide agda meselesi var dogurana kdr artk stres hep tavan hayirlisi olsun demekten baskada bisey gelmyr insanin elinden😔