Melike60 Doğuranlar nasıl doğuruyor tam 40 haftalığm sancım var acılmam yok nst dün sancı cıktı bugün sadece nstnde 12 dk 80 cıktı bi Kere o sadece nasıl dogurcam bilmiyorum
Ponciginannesi_ Melike60 bi arkadaşımın doğumuna son günler kalmıştı evine gittimki ne göreyim. Evin her yerini dökmüş temizliyor. Dedim delirdin mi bu ne hal. Bol bol hareket ediyorumki doğumun gelsin dedi. Ertesi gün maşallah duydumki doğuma gitmiş 🤗
Kubraismail61 Melike60 bende aynı durumdayım senin yine arada sancın çıkmış bende o da yok 🤷♀️ napıcaz hiç bilmiyorum millet çatır çatır doğuruyo 😂 gelen giden yok ne kadar nazlı çıktı bizimkiler
Foto03 Melike60 40+2 oldum 2 gün önce sözde 2 cm olan açılmam bile bugün yok 🤷🏻♀️😂😂😂 2 gün önceki doktor 2 cm açılma var diyor bugün ki hayır daha rahim ağzı kapalı diyor 😂🤷🏻♀️ bu gidişle içimde kalıcak 10 aylık falan doğurcam yani 🤦🏻♀️
LifeandFeel 40+4 hiç gelmeye niyeti yok artık stres oluyorum yavaş yavaş 😔 çocuk var temizlik yürüyüş imkansız biri alıp bakacak ki bende ağır iş yapayım yürüyüp aktif olayım yoksa tüm günümü onu yedir döktüğünü toplamakla geçiyor 🥺