Merhaba guzel anneler ve anne adaylari,
bekledigimiz buyuk gun 10 aralik sali sabahi sabah 5.30ta tuvalete kalktigimda suyumun geldigini farketmemle basladi. Hemen esimi uyandirdim dusa girdim, hastane cantamiz esyalarimiz zaten birkac haftadir arabanin bagajinda hazirdi😁, sadece kendimiz hazirlanip ciktik. 2cm acilmayla yatisim yapildi. Zaten haftalardir nst de sancilarim cok yuksek cikiyordu. 1 hafta once de nisanim gelmisti. Hastaneye vardigimizda da suyum gelmeye devam ediyordu az az. 8.30 gibi suni sanciya basladilar ve seruven de baslamis oldu, cok heyecanliydim bir an once ogluma kavusmak istiyordum. Pilates topu ve sicak dus sancilarimi karsilamakta cok yardimci oldu ve esimden allah razi olsun binlerce kez, sanci her girdiginde belime masaj yapti ve bu beni cok rahatlatiyordu. Acilma 5-6 cm bulunca dusa girdim ve yarim saatten fazla belime karnima sicak su tuttuk. Dus bitince ebem geldi ve nst bagladi beni, sancilari nst de cekmek gercekten zormus bir ara epidural verin diye yalvardigimi hatirliyorum, dogumda ikinma hissini engeller bebeginin basi cok iyi ilerliyor baya asagida gerek yok dediler. Acilmam iyice ilerleyince koridorda yuruyus yaptirdilar bana her sanci girdiginde burundan derin nefes alip agizdan verdim. Bu kisim benim icin en zoruydu diyebilirim sanci acisindan cunku yarim saat 45 dk boyle yurudukten sonra acilmam 9cm olmustu ebem harika dedi, ben de hadi hemen gidelim dedim (dogumhaneye) gülüştük, cok sabirsizdim. Sancilarim asiri artmisti ve ikinma hissi cok fazlaydi. Dogumhaneye kostuk, doktorum geldi ikinma hissi geldikce ikinmami soylediler, ebemin karnima bastiracagini nefesimin kesilicek gibi olacagini ama hemen gececegini soyledi aynen de oyle oldu. 2-3 ikinmadan sonra oglumu kucagima verdiler sukurler olsun, mis gibi kokuyordu pamuk gibiydi. Gercek olamayacak kadar guzel bir andi bu ömrümün sonuna kadar unutamayacagim. O an bir kez daha normal dogum yapabildigim icin, allahima sukurler ettim. Sanki bir film sahnesinin icinde gibiydim o kadar büyülü gercek disi gibi gozuken ama sonuna kadar gercek ve unutulamayacak bir an🙏🏻3510 gr 50cm dunyaya geldi oglusum. O andan sonra ne sanci ne aci hicbirsey kalmadi hepsi uctu gitti. Dilerim allahim isteyen herkese bu hissi yasatir saglikli bir sekilde tum hamileler yavrusuna kavusur insallah. Firsat buldukca sorularinizi yanitlarim guzel arkadaslarim, allahim hepinizi saglikla bebeklerinize kavusturur insallah😊🙏🏻