Elif1301 Melooooo Tam olarak görümcenizin durumu nasıldı acaba ayrıntılı olarak belirtirmisiniz rica etsem
Melooooo Elif1301 sırtında ve beyninde açıklık vardı anne karnında şuan iki aylık beynine şat taktılar sırtınada aynı şekilde ne kadar süre kalacak ama o konu hakkında bi bilgim yok gittiği başka doktor anne karnında tedavi edilebilirdi demişti
Elif1301 Busra-06 belindeki açıklıktan sonra beyninde sıvı birikip birikmediğini belirttilermi acaba size
Ayshmm Tlaynz12 skolyoz omurga eğriliğidir,spina bifida omurgadaki açıklıktır. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin 🌸
Ayshmm annee27 Fizyoterapistim ve spina bifidalı çocuklar omurga eğriliği yoksa uzun süre yaşayabilirler,hatta spina bifidalı olup bunu 50 yaşında öğrenen hastam var hiçbir bulgu vermeye de biliyor.. spina bifidanın da ağır ve hafif formları var
mira_elifada Ayshmm canım banada doktor sipina bifida dedi ama hangi doktora gittimse hepsi alinmasi gerekiyo dedi çok ağır hasarli bı bebek denildi tedavisi yok denildi ve belden aşağı tutmaz dedi ama bn bebegimn hareketlerini çok iyi hisediyorum ins doktorlar yanilmistir fizik tedaviyle atlatan varmi
Semgiz Ayshmm merhaba bişey sormak istiyorum benim bebeğimde de skolyoz varmış ayrintiliyada girdik sadece egrilik var başka bi anomalisi yok sivida aldırdım temiz çıktı sadece eğrilik varsa bebekte kötü şeyler olur mu acaba doğduktan sonra eğriliğin tedavisi varmış biliyorum
Afrabugra Serap0733 malesef ünlü bi beyin cerrahına gittik doğunca mecburen ameliyat yapıyoruz dedi. Beyni içeri sokuyolar ama diğer organları da zarar görüyo😔
Gizemnaz_ mira_elifada canım morelini bozma benim fizik tedavisiyle o ayaklarına kavuşacaktır bol bol dua edin
Ayshmm mira_elifada mira_elifada en kötü ve ağır tablodan bahsedilmiş iyi olmak zorundayız iyi düşünmek zorundayız 🤲🌹
mira_elifada Ayshmm Aynen çok ağır drdiler ama Rabb'im isterse çok sağlıklı doğar şimdi ona tevekkül ediyoz
Gizemyildirim Afrabugra benim kardeşim de böyle hastalığın adı spina bifida ama belki çok ilerlememistir anne karnında ameliyatları mümkün artık benim kardeşini 8 aylıkken öğrendik yaşamaz dediler folik asit eksikliğinden ortaya çıkıyor şuan 7 yaşında ve rabbim bi yerden alıp bu yerden veriyor bu tür çocukların fiziksel engelleri olsada üstün zeka çocuk bi diğer anlamıyla dehalar en geleni yap ama unutma cennetn kapilarini acmak i için belkide bi fırsat bu herşey gönlünce olsun...
Afrabugra Gizemyildirim tek sıkıntısı spina bifina değil ki benim bebeğimin beyni dışarıda kesenin içinde meningosel ensefalosel. Ve dün kontrole gittim o kese kafadan büyükmüş yani kese gittikçe büyüyo. Omurgası eğri ve omurgada da açıklık varmış belden hariç. Sağ ayağı oynamıyo. Böbrekleri büyük. Çene geride. Bir sürü sıkıntısı var yani Allah şifa versin ben bi cana kıyamadım. Allahım bana tercih hakkı bırakmasın.
Elif1301 Melooooo açıklıktan dolayı mı şat takıldı yoksa su toplamasından dolayı mı. Rabbim acil şifalar versin o küçücük bedene güç kuvvet versin toparlanması için inşallah
Morlahana Afrabugra merhaba çok gecmiş olsun Allah şifa versin bebeğinize inş. Belki soruldu bilmiyorum ama ikili test üçlü test Vs yaptırmışmıydınız orda ne çıkmıştı. herseyin normal oldugunu mu söylenmişti size
Baloglum93 Afrabugra o açıklık genelde vücuttaki folikasit eksikliğinden olur diye biliyorum ama kullanmissiniz