Guguk annee27 gerçekten anlamadım şaka gibi konu folik asit sene olmuş 2020 hala ben kullanmadım bişe olmadı diye etiketliyorlar. .. insanlar çok ilginç çok..
Guguk annee27 gerçekten anlamadım şaka gibi konu folik asit sene olmuş 2020 hala ben kullanmadım bişe olmadı diye etiketliyorlar. .. insanlar çok ilginç çok..
mira_elifada hifabostanci canım bnde ş.urfadayim ozelede gittim devlete de farklı doktorlara perinatolojiyede gittim doğm için hiç başka bı yere gitmeyi dusumedm çünkü burdaki doktorlar tedavi yok dediği icin
hifabostanci mira_elifada 22 günlük daha.. tamamen geçici bir tedavisi yok ama belini kapatırlar ve kafasına şant takarlar bu tedaviden sayılmıyor mu? Senin bebeğin kaç haftalık :/
Elif1301 Allah hepimize acil şifalar versin. Banada 21 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda aynı teşhis konuldu. 1.5 cm açıklık olduğunu söylediler
mira_elifada hifabostanci canım işte ozeldeki doktorum perinatolojiye yönlendirdi eğer bı ihtimal verirse belki tedavisi olur dedi ordaki doktorda kesinlikle sant falan takilmaz dedi tedavi yok yani ne anne karnında nede doğduktan sonra
Dilanburak mira_elifada zaten hidrosefali varsa normal Doğum mümkün değil canım ama rabbim sabırların büyüğünü versin allah sizinle olsun canım
Elif1301 hifabostanci yok aldırmadım tekrar kontrole gideceğim o zaman biraz daha bilgilendirirler umarım
2prens_annesi Yenianne65 bende kan ve demir ilacı kullanıyorum ancak decaviti de kullanıyorum doktorum bırakmamı söylemedi ve bebeğimin gelişimi maşallah gerçekten çok güzel ilerliyo üstelik son adet tarihime göre ve haftasına göre tam uyumlu gelişiyo
Yenianne65 2prens_annesi benim doktorum ilk başta decavit doğuma kadar kullanmamı söyledi sonra decavit i bırakmamı söyledi sadece Demir ve kan verdi decavitte bir çok vitamin ve minarel var ama Demir de sadece Demir var bilmiyorum Ya decavite devam etsem mi ne yapsam
2prens_annesi Yenianne65 anladım canım bebeğinin gelişimi normal ise kullan ama gelişimi önden gidiyosa kullanma yinede doktoruna bi danış kuzum ya
annee27 mira_elifada suan kac aylik canim ne durumda doktorlar suan tam olarak ne diyo yasama sansi varmi. Rabbim belki bi ışık yakar bellimi olur belki sagligina kavusur umit kesilmez insallah sana safi adiyla sifa versin ben acisini yasadim sana yasatmasin 🙏😔
mira_elifada annee27 canım şuan 29 haftalık hamileyim doktor hiç tedavi ihtimali vermedi haa dogduktan sonra ne kadar yaşar Allah bilir dedi bı ay ii ay bı yıl Allah bilir dedi çok yasamazmis ama belki allah in mucizesi olur sapasaglam doğa tek duamz bu
annee27 mira_elifada dualarim seninle allah yardimcin olsun bunu yasayan biri olarak cok üzüldum canim
Anrebasum Afrabugra Canim benim bol dua et ;insallah korktuguna uğratmasın Rabbim. Fatiha ve ayetel kursi okudum Allah yardimcin olsun insallah🙏