Eun123 Cerenssn canım geçenlerde eşim burda bir manavda sipariş üzerine geldiğini söylemişti bana kocaelideyim bu arada. Ben ona bi sorayım taze mi gelecek diye sorsun istersen
Suheyla19A Cerenssn smdi basliktan herkesin cani istemisin onu degistirir misiniz benim bile canim istedi instagramda aseriyorum sayfasi satiyor bilgine
DEF Cerenssn meyve adı vermeseniz iyi olurdu. Binlerce hamile kadının olduğu platform sonuçta burası değil mi?
Cerenssn Suheyla19A canın istediyse alıp yiceksin canım bak ben soruyorum nerde bulurum diye nefis bu tabiki cekebilirde ama bu evrende hersey mümkün bulunmicak birsey diyil
isranuroz Abartmayın ya bi isim okudunuz diye aşerilir mi? Sanki fotoğraflarını koydu ballı ballı anlattı kadın alt tarafı ismini yazdı.
NisaMomy Cerenssn canın istediyse alıp yiyeceksin diye bir şey yok. Alan var alamayan var bunuda göz önünde bulundurun. Bu saatte sizin yüzünüzden kimse erik aramak zorunda kalmasın başlığınızı değiştirin bence.
DEF Cerenssn bu ne ukalalık. Neyseki adminler başlığını değiştirmiş. Benim alabilecek de bulabilecekte durumum var ama çoğu arkadaşımızın yok. Biraz duyarlı davranmanızı tavsiye ederim.
Cerenssn NisaMomy NisaMomy ben napim bende arıyorum bu saatte benimde durumum yok ona bakarsan bir post actim diye herkesin canımı cekecek ceken olanada ben yollarım bu kadar