eminedgn Kızlar adetime 1 hafta falan var bebe time gebelik testini almayı düşünüyorum şuan yapmayacam testi sadece bulunsun diye almak istiyorum.sizce aliyimmi yada hangi test daha iyi sonuç veriyo ?
tugba_2365 eminedgn Ben 2 test istemiştim eczaneden 2 farklı marka olsun dedim. biri 10 biri 40 tllikti. 10liraliktan 2 çizgi çıktı hem de hızla; 40tllik bozukmus, kontrol çizgisi bile silikti😀😀
Doubleline2- eminedgn adetime 5 gun varken 5tl ye aldığım testi yaptım ikinci çizgi gözlerimin oyunu mu yoksa gercekten cizgi varmi dedirtecek cinsten silik çıktı.Ertesi gun akşam beta 16 cıktı.Kan verip betayi beklerken tekrar 5 tl lik test aldim daha net çıktı.Yani bekleyebiliyorsanız bi kaç gun bekleseniz iyi olur sanki.
annee27 eminedgn okadar test aldim hicbirinde cikmadi ilk hamileligmde kullandgm albi test aldm hemen cikardi erken gebeliklerde bi halta yaramiyo okadarda para vermistim 5 liraya albi test al
arzu_11 Ben bugun aldım daha canım pozıtıf cıkardı zaten hamıleyım yenıyım ama kan verıp ogrenmıstım☺️
arzu_11 eminedgn gectı ama ılk 3 gunde hıcbı testte cıkmadı benım 4 uncu gunde sılık cıktı sonra kan verdım onda da cıktı degerım cok dusuk oldugu ıcın cıkmamıs yanı. Bugun ıkıncı kez kan verdım degerım 4 kat arttı ıdrar testı yıne bugun bebe tıme aldım meraktan ondada cıktı hemde ıkk yaptıgımdan daha koyu ve net sekılde.☺️ Ben daha basındayım yanı ama en dogrusu kan canım can da takıp et gecıkmen olunca 😊
eminedgn tugba_2365 🤣🤣🤣 demekki her pahalı doğru olmuyomuş.Bende erken gebelik testi almayı dusunuyodum 65 tl dediler bende vazgeçtim🤣🤣 bebe time almayı düşünüyorum iki tane.sen ne zaman yaptın testi adet öncesi mi yoksa gecikince mi
tugba_2365 eminedgn gecikmişti 4 gün kadar, ben adet olcam diye iddialiydim hatta😀 aynı gün betama baktirmistim 1781 çıkmısti, 5 haftalık hamileymisim.
eminedgn tugba_2365 masallah ne güzel ya ben iki tane test alcm birini iki gün kalası yapsam birini de gecikince yapsam olur mu acaba
tugba_2365 eminedgn söyle ki ilk kanda gösteriyor kendisini, eğer geç döllenme ise erken yaptığında goremeyebilirsin. o kadar çok erken yapıp hayalkırıklığı yaşadım ki o yüzden günün geçmesini bekledim bu sefer😑
civcivimmm Kızlar testleri internetten alın ben hep n11 den alıyorum çok çok ucuz oluyo normal gebelik tesylerinim tanesi nerden baksanır 1.5 2 liraya geliyo erken gebelik testleri eczanede 40 45 lira olanlar o fiyata 3 4 tane alıyosunuz aynısınıve genelde hızlıca teslim ediliyo
eminedgn tugba_2365 insan sabredemiyo ya sizde de kasik ağrısı falan oldumu bel ağrısi adet olacakmış gibi bi ağrı.benim kasiklarimin içinde ateş varmış gibi yaniyo
eminedgn tugba_2365 canım bide benim rahmimin olduğu bölgede alt karın tarafımda ağrı oluyo belimde kasiklarimda ağrı batmalar falan.adetime 1 hafta var normalde böyle erken agrım olmazdi iki gün kalasi başlıyodu agrım
civcivimmm tugba_2365 bende aldım bikere valla canım sıkıldıkça böyle adete 10 gün kala falan yapmaya başlıyodum işte 2 şer 3 er gün araryla ama erken gebeliklere okadar kıyamıyodum onlar anca geçince falan 😀 eşim bi kere dışardan eldı erken gebelik dedim ne kadara aldım 45 lira içimee oturdu o gğn bugündür internetten alıp yedekli bulunduruyom 😀
Doubleline2- eminedgn benimde 2. Gebeligim ilkinde hiç agrim olmadi ama bu sefer adetime 1 hafta kala ağrılarım oldu.4+0 im hafifledi biraz.Insallah sizinde pozitif çıkar.
tugba_2365 eminedgn aynıları oldu canim ya ama konduramadigim için onu da regle yordum ben. Her belirtiyi regle yordum hatta. Ama rahim genişliyor, bebek yerlesiyo, haftalarca o kasik ağrıları krampları devam ediyor, dediğin gibi batma şeklinde de oluyor