ipekveannesi Mehtaponur aramızda 2 gün var ocak bebekleri sabırsız biraz gelir seninki de inşallah sağlıkla 💕
Mehtaponur ipekveannesi 3310 gr 45 olmuşuz doktor kilosu önde boyu haftasiyla uyumlu dedi tahmini dogum tarihi 1 ay sonra dedi 😑
ipekveannesi Mehtaponur maşallah kilosu çok güzel darısı benimkine 🙄 inan canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar benimki düne kadar makat gelişti kendini sezaryene hazırla demişti doktorum bir sonraki gittiğimde dönmüş kanala girmiş dedi tabi ben şok 😝😂
Mehtaponur ipekveannesi Inşallah 40.haftayi gormeyiz biraz erken gelelim derler 🤗 Sabırsızlıkla beklicem doğumunuzuu 😊
Elzeminval Afra34 ben sabah çok aşırı katı koyu siyah gibi gördüm ama bu nişan mı oluyor ? Ve karnım taş gibi sün akşamdan beri
Afra34 Elzeminval vallahi bende en az sizin gibiyim bilgim yok kanlı ve sümüksü olan için nişan oluyor diyorlar okuduğum kadarıyla ama siz yinede ihmal etmeyin bı doktora sorun🤷😞
Sirincili Kasılma bebeğin toplanması evet karnın sertleşiyor görülüyor dışardan ama sancı belli aralıklarla geliyo düzensiz de oluyo bazen