Mehtaponur Kizlar bu Kasılma ve Sancı Nasıl bir şey? 36+1 im sadece bir kere Agrim oldu ama ne ara dakika tutucam anlamadım çünkü 1 saat hiç durmadan karnım sertleşti ve vücudumda ağrı gezindi boş bir dakika olmadı. Kasılma takibi nasıl olacak bilmiyorum tecrubelerinize ihtiyavim var...
Fasulyeninannesiii Mehtaponur Canm tam bir bilgim yok ama kasilmalar çocuğun karinda toplanip sertlesmesi diyolar ustte kalsin diye yaziyorum sancilarda belden kasiga dogru vuran ve dinlenip yatip yurumekle gecmeyen seymis gercek sanci tabi yalanci olan ise dinlenmeyle yurumekle vs geciyomus
Bernw Mehtaponur şuan 32 haftalık kasilmadan dolayı haataede yatıyorum tedavi görüyorum.benimkisi neredeyse 1 dakiada bir 30 saniye kadar karının sertleşip sıkması demek.Doktorum 1 dakikanın çok olduğunu ve durdurulması gerektiğini söyledi yatisim yapıldı tedavi goruyorum.
Dnznrgz Mehtaponur canim benimdr 36+6da hiç ağrım olmadan sürekli karnim sertleşip duruyordu doğum yaklaşıyor normal dedim gündüz araliklar uzundu sonra aksam daha sık olduğunu fark ettim dk tutunca 6 7 dk civariydi sonra duzenli mi fiye kasilma sayaci indirdim 1 saatte 2 bucuk dkya düşmüştü cok hafif sanci hissediyordum en son böyle olunca korktum doktoru aradim hastaneye gittim hemen nstde sancilar 100 çıktı ben hissetmesemde zorunlu sezeryan olacakti diye acil ameliyata aldilar 1 saate kucagimdaydi bu haftalarda düzenli olmasi cok onemli dklar sabitse uzaninca gecmiyorsa sertlesmeler kesin giy nst çekil
Merve_osman Mehtaponur benimde çok Sancım oluyor sabah hastaneye gidicem günümüz aynı ama bende 2 gündür belli aralıklarla sancı oluyor gece uyutmuyor ilk gebelik olduğu için sanırım çok korkuyorum😔
Mehtaponur Fasulyeninannesiii Bazen çok kısa belki 1 belki saniyeler suren regl olcakmis gibi sızlıyor. Hiç bel ağrisi olmuyor.
Mehtaponur Fasulyeninannesiii Diyelim ki sertlesti toplandi yürüyünce mi geçti yoksa zaten geçecek miydi diye düşünmeklede bir sonuca varamiyorum😁
Afra34 Bende 38+4 olmama rağmen sancı kasılma pek ayırt edemiyorum ağrı oluyor belimde kasıklarım da karnım sertleşiyor ama düzenli değil bunlar yalancı mı oluyor,,🤷arada gelip geçiyor
Mehtaponur Afra34 Bende aynı o durumdayım hatta öyle olunca wcye 5 10 dk da bir gidip geliyorum. Gerçekten ayırt edememekten korkuyorum
eglhnztrk Afra34 Mehtaponur aynısından bende de var. Sanırım yalancı sancı yaşıyorum. Karnım sertleşiyor, çok minik bir adet ağrısı oluyor, uzanıyorum karnımı ovalıyorum geçiyor. benimde en büyük korkum bir şey olurda anlamazsam😬 bütün bu tarz postların altında beni görebilirsiniz artık😂
Afra34 Mehtaponur WC de her an nişan gelecekmiş gibi bi his oluyor iyi hadi bugünde gelmedi deyip kalkmak،🤭🙈oda başka bir şey 😃
Esmaemenova Mehtaponur canim 2 ci doğumum olacak inşAllah ama ilkindekiler hoc aklimda diğil😂ama ben doğurduğum gün gece başladi önce hafif ağri gibi başladi git gide çoğaldi sonra sanciya çevirdi hatirliyorum ki doğuma 1 saat kala yarim saatte bir giriyordu sanci her defasinda da sanki buyuk apdestim olucak gibi hissediyordum ama bişey yoktu 3 dakkada bir sanci girdiğinde doğuruyordum😂
Mehtaponur Esmaemenova Iste beklediğim cevaplardan biri 🤗 Bazen toplaninca sanki öyle buyuk tuvalet ihtiyaci var gibi oluyo Sonuç ya boş ya da tuvalette bitiyor ağrı 😁
Esmaemenova Mehtaponur evet Canim bende mide bulantisida başladi doğuma yakin doğuma kusarak gitmişdkm🤔her bünye farklidir
Mehtaponur eglhnztrk Bende tüm dogum hikayelerini okuyup kendime bir pay çıkarmaya çalışıyorum belki bende de öyle olur diye 😂 mesela kimisinim ağrısı sancisi oluyo ama nişan veya su gelmiyor belki de dogum anında gelicek su o vakte kadar hastaneue yetisemicek olanlar var aramızda 😁
Afra34 eglhnztrk bende nerede Ocak anneleri nerede sancı nerede kasılma postu görsem girip okuyorum haftalar aynı olunca şikayetler de aynı oluyor demekki😊 bazen okuyorum gittim hastaneye yalancı sancı dediler geri geldim bazen okuyorum doğum başlamış deyip doğuma aldılar ilk olunca bizde kalıyoruz valla ne yapacağız bilmiyorum🤭Allah bir yol gösterir kolaylık verir inşallah 🤲🏻zamanı saati gelince
eglhnztrk Mehtaponur Afra34 bir de şey var bende, her lavoboya gidişimde nişan kontrol etmek😂 Her sabah bi gün daha büyüdün oğlum diye kalkıyorum, şu son günler hızlıca geçse de sağlıkla doğursam. Ama deli gibi olduğum için aksine de zaman geçmiiyorr😬😬
Mehtaponur Afra34 Gerçekten öyle 😂 azıcık ağrı hissedip wc isteği olsa bi heycanla gidiyorum ama boş 😂 Tıpkı regl olcagim zaman aman iç camasirima geçmesin diye telaş yapar gibi 😂
Elzeminval Afra34 ben sabah çok aşırı katı koyu siyah gibi gördüm ama bu nişan mı oluyor ? Ve karnım taş gibi sün akşamdan beri
Hzr_7714 Bernw Nstde sanci cikiyomu bende kasilma yasiyomusum doktoruma tarif ettim kasilma dedi ama nstde sanci cikmadi.
Afra34 eglhnztrk ayy aynen beni anlattınız şuan hadi bi gün daha geçti nişan mişan yok diyerek seviniyorum gerçi kalmış 10 gün bugün yarın illa gelecekler😃 amacım anne karnında birgün bile kalıp büyümüş olması ☺️🤲🏻
eglhnztrk Afra34 sizin gününüz baya azalmış, bitmiş hatta, ben daha 34. Haftadayım😃 ben erken doğumdan korkuyorum, en azından 36 olsak diyorum. Hı herhangi bir erken doğum tehlikemde yok tabi😂 diyorum ya psikolojim bozuldu, bir de psikologum ben🙄😃
Mehtaponur eglhnztrk Ben 32 34 postlarini görünce sanki hic yaşamadan direk 36 olmuş gibi hissediyorum kendimi 🤗 Zaman hemen geçiyo aslindaaa
Afra34 eglhnztrk 😃 yok yok sizin erkenmiş acele etmeyin daha durun heyecan yapmayın var daha ben bile öyle böyle geldim 38+4 sizde gelirsiniz İNŞALLAH🤲🏻hepsi zamanla olur🌹
Afra34 Mehtaponur ayyy aynen öyle bende aynı şeyi hissedip gidiyorum ama yok birsey demekki zamanları var daha😃😃