Prensesim2018 Tubacfc34 ben tam 14uncu gunde gulen yuzu yakaladim ama ondan oncesi surekli iliski oldu suand 7 gunkm kaldi
Myasminn Prensesim2018 ben reglimden 10gün önce bunları yaşamaya başladım canım enfeksiyon sanmıştım başta
Mouradi Mizgin2020 İnşaAllah canımm bence hamilelikten yaa 🥰😍 rica ederim canım ne var ki burda 🥰 özellikle Myasminn bu arkadaşın yazdıklarını okudum baya pozitiff 😅 sendede öyle olur İnşaAllah 😍
Tubacfc34 Prensesim2018 iyi değerlendirseydin canım 🙂 ben klomen ve çatlatma iğnesi ile doktor kontrolü altında yumurtlamayı yakaladım ama bakalım benimde 7 gün var işte bakalım ne olcak sonuçlarımız
__birafitap__ Meryem15Denizzz bende de yeni yeni geliyor yumurtam 6 aralikta çatladı 17sinde test negatifti bugun bundan gelmeye basladi😭
cerrah61 __birafitap__ 11+6yim benim de en büyük belirtim sarı akıntı oldu hala da devam ediyor doktora sorduğumda olması gereken beklediğimiz bir akıntı bu demişti inşallah senin de hamilelik belirtisidir💟💟
__birafitap__ cerrah61 insallah kuzum benim catlama 6 aralikta oldu degerlendirdik ayin 17 sinde kan testi negatifti olsa o zaman çıkar mıydı gecikmenin 20. Günü geç catlado yumurta da 🤔
cerrah61 __birafitap__ anladım canım bir kaç gün daha bekle bakalım olmazsan regl yine verirsin bir kan testi belki çıkar bu defa hayırlısı olsun ☺️
Mizgin2020 Mouradi ayy inşallah canım ya hamileliktendir inşallah 🥰 durmadin benim için araştırdin birtanesin ya 😍