Öncelikle rabbim hepinizin bebişlerinizi sağlıkla size bağışlasın çünkü ben bunun için her gün şükretmeye başladım 🤲 öncelikle ben yıllarca bi takım sorunlardan dolayı psikolojik tedaviler gördüm ve elimde olmadan bi takım korkularım vardı hep panik atak vs hamile olmak beni enteresan bi şekilde korkuturdu hep ya hamileyken kötü olursam ilaçda içemem falan filan bir sürü hikayeler derken eşim çok istedi neyse ben gebe olduğumu öğrendiğim de 2 hafta ağladım insan hamileyim diye ağlarmı ben işte🤣evet ben ilk 3 ay depresyona girdim sağolsun doktorum çok ilgilendi beni her zaman sakinleştirdi ben kabullenmeye başladım çok şükür 😅 bu arada ben doktoruma sürekli ben doğurmam ben doğuramam 9ay boyunca yedim bitirdim adamı🤭gün geldi çattı evet artık günü belirleyelim diye karar verdik bu arada doktorum spinal için çok ısrarlı ve ben korkudan hayır beni komple bayıltın nolur diye ısrar ediyorum nitekim yine başa çıkamadı 24 Aralık günü aldık bu arada ben korkudan heyecandan ölcem doktorum dedi ki seni aslında aniden cagırmak lazım gün verince sen sakin ol neyse ben günümü bekliyorum 20aralık günü sabah adet sancısı gibi ağrılarım vardı aslında bi gün öncesi başlamıştı yalancı sancı dır diye takılmadım eşim gececiydi sabah geldi işten ben lavaboya gittim gözlerim acıldı hafif pembe akıntı geldi eşime söyledim eşim yüzüme bakıyo napcaz diye bende emin olmak için bekleyelim hatta sen yat dedim hayır dedi o zaman beraber yatalım dedim tamam dedi yattık uyuduk 2 3 saat uyumusuz tekrar lavobaya girdiğimde kanama biraz coğalmıstı burda okudugum bilgilere dayanarak bu nişan dedim hemen doktoru aradım hemen gel dedi hatta sen çantanıda al dedi eyvah dedim ben doğuruyom hemen baktı ultrason la evet bebiş gelmeye kararlı dedi yatışını yap sonra hatta espiriler havada ucustu sana gün vermemek lazım diyen doktorum bebişim gününü secmiş zaten hemen yatısım yapıldı ameliyathaneye girdim ben ağlamaya başlamıstım tabi doktorum son ana kadar yine kararlımısın dedi genel için beni hemen bayıltın dedim😂sonda takın dedi ben hemen hayırrr bayılınca takın dedim olmaz dediler hemen almamız gerek anesteziden sonra dediler derken taktılar hiçde acımıyor korkmayın batikonları döktüler o arada fotoğrafcım da bebişi çekmek için ordaydı elimi tutarmısın dedim elimi tuttu gerisini hatırlamıyorum ayıldım hemen bebeğim nasıl diye sordum gayet iyi deyince bi rahatladım çok şükür dedim odama gectim o an ağlamaya başladım kucagıma verdiler miniğimi kokladım öptüm çok güzeldi hersey gelip gecmişti çok şükür ikimizde iyiyiz bu arada ben baya bi kaptırmısım kendimi baya uzadı galiba 😂sorularınız olursa Yardımcı olmaya çalışırım 😊bayan panik adım çıktı hastanede 🤣teşekkür ederim hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah🤲Veee ne şartlarda olursa olsun normal sezeryan hiç önemi yok herkes kendi içinde kendini en iyi tanıyandır canınız ne istiyorsa doktorunuz ne uygun görüyorsa onu yapın önemli olan bebeğin ve sizin sağlıkllı olmanız unutmayın🙏Hepiniz cookk Güçlü kadınlarsınız 💪