Tubitupp Arkadaşlar merheba. İnternette araştırdım da nesquik baya baya etkiliymiş dru öneren hamilelerin yorumlarını okudum. Aramızda deneyen var mı sonuç alan
Nuraslanklc Tubitupp burda yorumlarda çok gördüm öneri olarak ama toz olanı mı gevrek olanı mı bilmiyorum😬
yagmur2019 Tubitupp ilk defa duydum☺️ Bence pek sağlıklı değil sonuçta katkılı ve şekerli bir gıda onun yerine pekmez muz kaşar yeşil yapraklı bitkiler sebzeler süt peynir ve tabi ki yumurta direkt bebeğe yarıyor😊
songulce Tubitupp ben denemiştim zamanında toz olanı sütle birlikte içmiştim açıkcası bir faydasını görmedim ekstra bir kilo almadı bebeğim ya alması gerektiği kadar aldı ya da zaman zaman haftasından geri düşüp sonradan topladığı oldu.
Dilankenger Tubitupp canım ilk aylar midem cok bulanıyordu yediğim tek şey gevrek olanlardandı . şimdi 6 ay bitti . sütü sade içemiyorum . o tozdan alıp onunla birlikte içeceğim bebeğe kilo aldırıyorsa daha güzel olur tabiki 😊
_Mrv_ Tubitupp içinde çok fazla şeker ve aşırı derecede kimyasal var, herhangi bir doktorun tavsiye edeceğine inanmak istemiyorum.
Tubitupp _Mrv_ ben de aynı şekilde düşünmüştüm ama internette araştırın belki foruma denk gelirsiniz. Bir arkadaş doktorum önerdi demiş ben okuduğumu yazdım sadece bununda vurguladım
Babyone Hamıelıkte seker cok onemlı bebegın haddınden fazla kılo almasıda hıc saglıklı degıl kaldı ki dedıgınz urunler ınanılmaz orantısız sekerlı . Daha protein agırlıklı beslenırsenz bebegınz saglıklı kılolar alıcaktr