Cereninbebisi Guzeller guzelı bırıcık anneler 19+5 hftalık hamıleyım nerdeyse hıcbırsey almadık henuz daha yakın zamanda alısverıse cıkmayı dusunuyoruz mınıgımız ıcın alısverıse ılk neyden baslamalıyız neler almalıyız yardımcı olabılırmısınız bıraz tasarruflu bı lıste lazım bıze 😊
Zeyk Cereninbebisi 0-3 arası mevsimine göre kullanabilecegin zıbın,çorap, hastane çıkışı 5li set al bir kaç tane. 3-6yas arası alırsın kalan kiyafetlerini. Ağız mendili al bolca. Muslin örtü alırsan hem alt açmada hem puset örtüsü olarak hem de emzirirken üstüne örtmek için kullanabilirsin. English home da çok güzel örtüler var. Bide şuan da joker de ve ebebekte çok güzel indirimler var oraya da bakmanı tavsiye ederim.
Pispispis_06 Cereninbebisi en temel şeylerle başla bence. Sonra hepsi eline geliveriyor. Kolsuz ve yarım kollu zıbın, bunlar in çoğunu 3 6 ay arası aldım ben bezle rahat olur büyüdükçe de giyer diye. Ağız mendilleri, müslin örtüler lcw indirime girdikçe aldım güzel de cıktı. ince kalın battaniye, çorap iç zıbın ve bence 10lusuna gerek duymadım bir kaç takım hastane çıkışı. Zamanın daha çok varmış indirimleri takip ede ede bakım ürünleri şampuan pişik kremi losyon tarak tırnak makası ateş ölçer vs. Liste uzuyor ama bitmiyor 😁 şimdiden kolay gelsin
Sabirsizanne16 Cereninbebisi bakım malzemelerinden başlayabilirsin cinsiyeti de kesinleşene kadar ben öyle yapmıştım.kıyafet illa ki alınıyor son aylarda kilosu belli olmaya başlayonca almak daha mantklı geliyor bana kıyafet işini
Nur-11 30 haftalığım ben çevremdeki yeni Doğum yapanlar bolca zıbın önlük ağız mendili ve ince kundak almam gerektiğini söylediler zıbınıda daha çok beyaz olması gerektiğini söylediler kakası dışına çıkınca çamaşır suyuna rahatça basarsın diye dediler😊
Ipek86 Önden citcit olan badiler, muslin bezler, mevsimine göre baddaniye-pikeler, 0-3ay giysiler, sampuanlari vs. Aslinda magazaya girdigin an alabilecegin 1000lerce sey var 🙈
Cereninbebisi Cok tesekkur ederım ya zaten magzaya gırdımmı ayy suda var ayy su cok guzel dıye dıye magzayı eve tasırım gıbıme gelıyoda eksık kalsın ıstemıyorum ya ılk bebegım cok sıkıntılara ragmen kesın duser dememe ragmen bırakmadı benı sukurler olsun hayatımı ona adadım ben herseyım o oldu suan bıle bıseylere gogus gerdıysem ayaktaysam sırf onun ıcın
Pispispis_06 Cereninbebisi ben de ilk alışveriş yapıcağım zaman mağazaya girince ne görsem ayy ayy ayy diyerek bi kalmıştım 😁 eşim kıyafetleri sevmeye geldik heralde dedi 😂 inşallah alırsın zamanla tek tek ala ala bi bakmışsın dolmuş taşmış. Dediğiniz gibi onlar bizden güçlüler küçücükler ama hayata bağlıyorlar bizi şükürler olsun 😊
Cereninbebisi İcim kıpır kıpır bıran once kucagıma almak ıstıyorum buyusun boyle anne dıye kossun bana ben onu nası bı ayrı sevdıysem oda benı bı ayrı sevsın ıstıyorum ana ogul olalım nebılıyım ıste ya bı evlatta yasanabılecek bıtun duyguların zırvesındeyım
gzmuygn Cereninbebisi E bebekte çok indirim var canım dün gece eşimle ordan baya alışveriş yaptık internet sitesinden.Yenidoğan için tulum aldım 3 aylık içinde kolsuz zıbınlar ucuzdu.jokere civilede baktım ama en uygun e bebekti indirim günleri varmış.Orayı bir değerlendir derim☺️Hastane çıkışlarıda çok uygundu
Cereninbebisi gzmuygn e bebebek uygulamasını ındırdım takıp edıyorum ordan da kargo ucretı hepsınde varmı bılemedım