Ttugcee Merhaba hanımlar ilk gebeligim ve dogumum mart gibi görünüyo havalar soğuk olacağından bebeği hastaneden çıkarken nasıl giydirecegim konusunda kararsızım fikir verir mısınız?
Sherylady Ttugcee merhaba bende mart sonu gibi doğum yapıcam muhtemelen. Normal hastane çıkışlarını aldım zıbınlarını uzun kollu aldım. Birde iki adet kundak polarlı battaniye aldım hastaneden cıkarken onlara koyucam bebelerimi.
mavis-love Ttugcee benimde martta olcak inş bende normal hastane çıkışı aldım bi tanede kalın battaniye yeter diye düşünüyorum arabayla dönülcek zaten eğer yetersiz gelirse ince battaniyeyle sararım içten diye düşünüyorum :)
srfnr Ttugcee ben temmuzda dogurdum kalın battaniyy sardik 40i cikana kadar uzun kollu giydirin yenidogan bbkler cabuk usur.
Sherylady Ttugcee evet🥳🥳 iki tane prenses bekliyorum hayırlısıyla inşallah. Erken başladım ben alışverişe malum ikizlerde masraf cok yavaş yavaş öderim diye bir de son aylar hareket kısıtlanıyor sedi doktor o yüzden halletmeye çalışıyorum şimdi gücüm kuvvetim varken.
Happyprincess Valla atlet üstüne zıbın şapkasını eldiveni giydirirm. Bide ince battaniye ile sararım üstüne de kalın polar battaniye örterim. Arabayla gideceğimiz için arabada biraz daha rahatlatirim üzerini diye düşünüyorum.