Fahriye_ Kizlar hamilelikte saç kesilir mi büyükler kesilmez bebeğin omru kisalir diyorlar ben bu konuda ne yapmalıyım
Dkktlbsra Fahriye_ büyüklerin dediklerine bakma sen kestir ben kestirdim hurafe bunlar hepsinin sağlıklı uzun ömrü olsn inşallah bi saça bağlamak saçma
sonsuzmasalim Fahriye_ İlk hamileliğimde kestirmiştim. Batıl inanç inanmayın kestirmek istiyorsanız kestirin🤗
Guler06 Fahriye_ bende duymuştum hatta Bı arkadasım hamılelıkte o yuzden hıc kesmemıstı ama bence sacma kestr yani
Fahriye_ Banada çok saçma geliyor bu konu ama insanı tereddüt ettiriyolR kızlar ya bu hamilelik doneminde herkesin ağzından bişey çıkıyor çok yoruldum artık
Pnrgrss 2 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde kestirdim çok şükür 21.haftadayız böyle hurafelere itibar etmeyin lütfen
Fahriye_ Valla çok kararsızdım bn kestircem artk bir tek ben böyle düşünuyor zannediyordum ama sizde böyle dusunuyorsanix kizlar kestirmekte fayda var 😍
kaplan3 Fahriye_ okdr sacma aa sapan bir hurafekı kestirdim yanı ne mana Rabbım bebegın omrunu sacla mı bıcmıs
Busimss Fahriye_ batıl inanç olarak geliyor ama kestiren kestiriyor bir saç kesimine bağlıysa ömrümüz Bilemşyorum yani