Sumeyradem_06 https://www.instagram.com/p/B2O1DwplXDh/?igshid=8z2jxgsvc330 yaptırdığım bebek nevresimi fikir olsun diye paylaşıyorum. Bu modelden yaptırdım her şekil ve modelleri var. Yatağın yorganın ölçüsüne göre yapabiliyorlar. Bazı yerler standart ama bunda ölçüleri siz kendiniz veriyorsunuz ona göre yapıyorlar ben memnunum sizede tavsiyem 👌🤗
benim-kalbim-o Sumeyradem_06 Ay bu kadar tesadüf olamaz oğlum olursa hep çınar ismini koyacam diyorum şimdi bile aklımdaydı birden ismi karşımda görünce çok heyecanlandım ☺️ Çok güzel olmuş hayırlı olsun. Cinsiyetimiz belli olsun kesinlikle yaparım aynısından inşallah ❤️🙏
Simya Sumeyradem_06 yıkadınız mı acsba akma yapıyor mu? Baskılı nevresimleri önermiyorlar boya içeriğinden dolayı bende kararsız kalıyorm bu yüzden
Sumeyradem_06 Kerem-inannesi pike yapıyolarmı bilmiyorum ama ben yorgan tercih ettim şubat olucak ve sobalı evim malüm 🤦♀️
Sumeyradem_06 benim-kalbim-o çınar alp ağıza daha yatkın olduğu için onu seçtik bikerede söyleniyor ayrı ayrı değil 😃
Sumeyradem_06 Simya bi sıkıntı olmadı. Tabi güvenilir yerden almamz lazm benm arkadasm tavsiye etti bi problem yaşamadım memnunum. Bu tür şeyler heryerden alınmaz ama güzel geldi akma flan yok 🤞