Ilknur_degrrli1 spinal oldum ben iğneyi hissetmedim bile önümde anestezi uzmanı yardımcısı vardı Tuttu kollarımdan sırtıma buz gibi batikon sürdü anestezi uzmanım sonra anlata anlata yaptı herşeyi uzandım kollarımı bağladılar yavaş yavaş sağ sol ayaklarımı sırayla kaldırttılar bi beş dakka sonra klkmıyo zaten ayaklarınız. Şimdi doktorun karnına bişiler sürecek hissediyormusun çok acı verici olacak dedi bende acı bekliyorum bi sn galiba hissediyorum dedim ne mümkün Psikolojik olarak ya açıyorsa korkusu 😂çocuğu çıkartmış😂😂 yok daha hissedemezsin başlamadı dedi tamam o zaman yanlış hissetmişim dedim 😂 sonra oğlumu gördüm onu yıkayıp çıkarttılar beni dikmeye başladı Doktorum yarım saat sonra da ben çıktım. Hemen hemşireler ağrı kesici vurmaya geldiler saat 10 da ameliyattan çıktım akşam 5 e kadar sonda vardı sonda çıktı hasta bezi taktılr yarım saat sonra da yürütmeye geldiler çok yavaş ayağımı sürte sürte yürüdüm sonra odama gelince tuvalete eşimle kalktım sonrasında her emzirmede doğruldum sonra kendim kalkıcam dedim gece 12 de kendim yürüyordum. Hasta bezinden rahatsız oldum ben orkid kullandım bide yüksek bel iç çamaşırı 🤗 çocuk için mutlaka yedek iç zıbın alın birde eldiven alın çok yere düştü 5 çift kullandım eldiven 🤗 ağız bezi yedek alın omzunuzda gazını çıkartıyorsunuz tişörtünüze değmesin yüzü 🤗