Gizmogram Kızlar selam, 15 ekim son adet tarihimdi, bu hesaba göre 10 haftalık gebe olmam gerekiyor. Dün doktor kontrolümüz vardı 9 haftalık dendi ama şuan normal olabilirmiş bu. Aynı durumu yaşayan varsa paylaşabilir mi lütfen🙏🏻
hunilimom Gizmogram hepimizin başına gelen şeyler benimde öyleydi sonra düzeldi yakaladı haftasını üzülme canım
kitapkurdu Gizmogram benim adet tarihime göre 22 haftalık olmam lazım ama 20.haftayız. Geç döllenme olduğu için adet tarihimi değiştirdi doktorum. Ama haftası ilerledikçe gelişimi hızlanıyor. Mesela benim sıpam 10 gün önde gidiyor. Canını sıkma biraz büyüsün annesi 🥰
sylmz_34 Gizmogram merhaba ilk haftalarda benimde 1 hafta geriden geliyordu suan 13 haftadayız 1 hafta önden gidiyor böyle durumlar olabiliyor sağlıkla gelsinler😊
Kubraa23 Çocuk 1 hafta geriden mi geliyor dedi ? Eğer öyleyse korkacak bi durum yok büyüdükçe toparlar kendini ama bence geç döllenme olmuş olabilir
Gizmogram Kubraa23 2 hafta önceki kontrolümde de küçüktü bi kaç gün geriden geliyor demişti doktor canım yani şuan ben 10 haftayı doldurduğumuzu zannederken 9 haftalık dedi doktorum
Gizmogram Hahhsueoe bi kaç hafta geriden gelmesi geç döllenmeye bağlı olabilir diye düşünüyorum ben de inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz😊 size doktorunuz ne söyledi acaba tam olarak ?
Ecc Bunda kafana takacak bı durum yok canım gayet normal bı durum ufacık şeyler için kendini strese sokmana gerek yok
Gizmogram kitapkurdu Maşallah bebişee🥰 sağlıkla gelsinler inşallah, senin adet tarihin kesin değil miydi peki canım?
gezentianne Gizmogram Geç döllenme olsaydı 4-5-6. haftada adet tarihinizi değiştirirdi, Döngünüz 34-35 gün ve üzerindeyse geç döllenme olabilir yumurta 22-24. gün çatlar çünkü.. ama sizin 2 haftaki kontrolde de 2 gün geri çıkmış şimdi ise fark 1 haftaya açılmış,bence geç döllenme değil bebek geriden geliyor olabilir 1 haftaya kadar normal karşılanıyor ileride yakalar haftasını
Gizmogram sylmz_34 çok sevindim darısı başımıza, Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah🥰
Gizmogram kitapkurdu anladım canım, demekki yanlış hesaplanmıştı seninki, güle güle büyüsün bütün bebişler inşallah💕💕🥰
tugcebyl Gizmogram Benim de öyleydi geç döllenme olabilir demişti doktorum ama daha sonra aradaki fark kapandı belki bir kaç gün oynuyor, her bebeğim gelişimi farklı cok kafanıza takmayın daha ilk haftalar zaten 🙏
Gizmogram tugcebyl çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin😊bizimkisi biraz minyon sanırım 🤷🏼♀️ İnsanın aklına bin türlü şey geliyor benim geçen 2 hafta önceki kontrolümde fark 1 hafta değildi birkaç gün demişti doktorum ondan kafama takıldı biraz, inşallah düzelir bakalım hayırlısı🤲🏻
cerrah61 Gizmogram evet canım bende de ilk gittigimde 6 haftalık çıktı ultasonda 7 haftalık olmam lazımdı ama doktorum niye takiyorsun ki önemli olan sağlıklı büyümesi o kendini tamamlar dedi. Sonraki randevumda tam 9 haftalık olmam lazımdı 9+3 olmuştum mesela 3 gün ilerlemiş oluyor yani normal 1 hafta kuzum 3 haftaya kadar normal görülüyor sebebi de geç döllenme imiş ☺️
Gizmogram cerrah61 maşallah canım içimi ferahlattın doktorunuz da ne kadar güzel söylemiş 🥰 insan ister istemez düşünmeye başlıyor acaba bu fark açılır mı kapanır mı diye inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci. Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
cerrah61 Gizmogram tabi haklısın ben de üzülmüştüm ama doktorum rahatlattı çok şükür hatta sanane haftasından onun keyfi yerinde demişti gülmüştüm çok 😂 ama için ferahlasin görürsün bak Allah in izniyle tamamlar kendini sağlıkla al kucağına inşallah 💖
Gizmogram cerrah61 sen de yüzümü güldürdün çok sağolasın canım benim, Allahım inşallah seni de hep mutlu etsin💕🥰 bana şey dedi doktor mesela önemli olan 2 kol 2 bacak görmemiz suyunun iyi olması falanmış çok şükür onları da iyi gördü bakalım biraz daha toplar inşallah kendini birkaç haftaya bizim minik😇