Selam kızlar herkese, ben de ne kadar zorlu olsa da oğluma kavuştum. Başımdan geçenleri sizinle paylaşayım istedim. Cumartesi günü ishal, kusma ve halsizlik şikayetiyle acile gittim. Doktor normal ultrason muayenesinden sonra ishal belki doğumu başlatmıştır diye alttan muayene etmek istedi. Neyse muayenemi oldum bir kadın doğum acil klasiği olarak nstye bağlandım. Yatarken karnımın içinden takkk diye bir ses geldi dışarıdan duyulurdu yani. Neyse ben kalktım üstümü başımı toparladım doktorun yanına gittim ve bacaklarımdan aaadeta şelale aktı 😂 Suyumun geldiğini görünce tekrar muayene yatış işlemleri vs onları halletik ama sancılarım sudan sonra başladı öncesinde bir şey yoktu 🤷🏻♀️ Akşam 6dan yaklaşık 12ye kadar sancı çektim. Acilde açıklığım 1cmydi sadece gece 12de tam açıklık olmuştu. 36+6 haftalıktım bu arada. O kadar sancıdan, acıdan sonra ebeler geldi odayı doğuma hazırladılar doğumu başlattılar. Ben 1 ıkın yok, 2 ıkın yok.. çok uğraştım en son bebeğimin başı çıktığında doktor resmen geri ittirdi. Boynunda 2 düğümlü kordon dolanması varmış. Bebeğimin nabzı 160dan 60a düştü ben oksijensiz kaldım ve acil sezaryene alındım. Saat 12:59da 4.200kg 53cm doğdu oğlum. Ama daha bugün kavuştuk çünkü küvezdeydi. Hem aşırı kilosundan dolayı, hem doğum anında yaşadıklarımızdan dolayı doğar doğmaz küveze aldılar ben göremedim bile. Bursa şehir hastanesinde doğum yaptım, ne memnunum ne de değilim ikisi de değil açıkçası. Hemşireler ebeler aşırı güler yüzlü ama doktorlar için aynısını diyemem. Yani diyeceğim kısaca insanların başına ne geleceği belli olmuyor. Oğlum da ben de ölüm riskiyle doğuma girdik ama şimdi iyiyiz 🙏 Genel anesteziyle doğum yaptım burada okuduğunuz bir çok şeyi umursamayın bile en ufak bir karın ağrısı bile yaşamadım.. Şimdi oğlum yanımda uyuyor ben de dolanıp duruyorum. Umudunuzu hiç kaybetmeyin, asla plan yapmayın. Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın.. 🙏