Arkadaşlar burdan çok fazla yorum yaptığım oldu tarifi verdim ama bi de post açarak herkes faydalansın istedim. Benim 15. Haftalarda karnım kaşınmaya başladı ben frei oil kullanıyodum ama günde bir kere daha sonra bir gün çatlaklarımın olduğunu gördüm damar damar kıpkırmızıydı ve sürekli kaşınıyodu😢 biraz araştırma yaptım ve kremimi kendim yapmaya karar verdim aktara gidip malzemelerimi aldım ve inanılmaz bi şekilde krem hem çatlaklarımı geçirdi hem kaşıntımı hem de bi daha hiç böyle bi sorun yaşamadım. Şu an 24 haftalık olmak üzereyim şükür bitti çatlak derdim. Siz de belki yapmak istersiniz😇 Malzemeler şöyle :
-kakao yağı
-shea yağı
-balmumu
Bu üç malzeme ana malzememiz diğer malzemeler size kalmış benim önerim Hindistan cevizi,tatlı badem,avakado yağı mutlaka ekleyin benim elimde ne yağ varsa hepsini kullandım. Ana 3 malzememizi benmari usulü eritip diğer yağları ekliyoruz hepsini homojen bi şekilde karıştırdıktan sonra bi kaba koyuyoruz sabah akşam sürüyoruz🙏🏽 Biraz kalıntı bıraktığı için ben atlet giymeden mutlaka bi tülbentle sarıyorum karnımı daha iyi emiyo ayrıca😇 umarım faydalı olur🥰🥰