Ileyda_12 Yesimce bende 2 hafta sonra yaptırıcam bildiğim ve okuduğum kadarıyla 12 ve 14 hafta arası yapılıyo kan alınıyo sonuçlar 1 haftaya çıkar özel hastane ise tabi değişiyo şehirden şehire
Mothersone Yesimce 11 hafta ile 14 hafta arasında yapılıyor. Ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor ve kan tahlili yapılıyor. Devlet hastahanesinde sonuç 15 güne çıkıyor özelde 3,4 gün sürüyor
Ceylan35 Yesimce 12. Haftadan sonra yapılıyor ultrasyonla bakılıp sonra kan tahlili isteniyor önemli olan kan tahlili zaten bana da 15gun demişlerdi ama ben hastanenin labaratuvar sonuçlarına ertesi günü bakıp ogrenmistim
busrasahinn Yesimce 11+3 de gittim yapıldı canım devlet hastanesine gidiyorum sonuç 7 gün sonra çıkar dediler ama ertesi gün çıktı
Yesimce Bende yarın devlet hastanesine gidicem ultrason için de ayrıca randevu mu veriliyor yoksa aynı gün çekiliyor mu acaba?
Happpm Ben 12 haftalıkken yaptırdım yani dün doktorum ense kalınlığına baktı sonrada kan verdim 10 gün içinde sonucu cıkacakmış inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Lal Haftada yapıldı kan testi ve ense kalınlığına bakıldı ben araştırma hastanesinde yaptırdım ertesi gün çıktı.
Yesimce Kızlar ben de bugün Beykoz devlet hastanesinde yaptırdım ultrasonda çok şükür herşey güzel görünüyor dedi doktor. Kan verdim 10 gün sonra çıkar dedi acaba yarın çıkar mı ki benimde ☺️