Kaderisi 20+3 'üm 3 hafta içinde yaptırmam gerekiyor avrupa yakasında siz nereye yaptırdınız ve fiyat bilgisi nedir çıldırıcam 😐
Anne-bebek Kaderisi Altan Cebeci diye bir doktor var hastane değil kendi muayenehanesi var ama gerçekten çok iyi bir doktor 600 TL ye yaptırdım ama ben bu kadar ilgili bir doktor görmedim ve bebeğimin bir iki adet değil 10 adet kadar ultrason fotoğrafları var 🥰 ben İstanbul’da oturmadığım halde tercih ettim ☺️
Ceylan35 Kaderisi üniversite Hastanesi'nde yaptırdım 💯 lira ödedim çokta memnun kaldım hatta 2 kez bakilicak gözden kaçan bişey olmasın diye ozellere çok para dökmeye gerek yok
Kaderisi Anne-bebek daha önce duymuştum ismini baya ilgiliymiş heryer o kadar uçuk fiyat veriyor ki 😏 iletişim bilgileri nedir acaba ?
Esrayusuf 20anne merhaba canım banada doktorum önerdi bu doktoru ilgisi nasıl acaba yarın arayım üç hafta sonraya randevu alıcam renkli foto veriyor mu kaç dk sürüyor ilgisi nasıl anlatır mısın vereceğim ödemeye değer mi zahmet olmaZsa yardımcı olur musun ?
Anne-bebek Kaderisi Google da bilgileri 0 (533) 165 32 20 bu da sekreterinin numarası ama bence aldıkları para helal 🥰
Nurcan126 İstanbulda değilim ama yazmak istedim rize de plazada 250₺ ayrıntılı ultrason 6 foto telefondan gerisini çekdik dr aşırı ilgiliydi parası fazla gelmişti burda yazılan fiyat görene kadar Allah güç kuvvet bebeklerimiz e sağlık versin