smetubuku 29 hafta hamileyim usg de tesr giden bişey olmadı nst girdim sancım cıktı ama beni rahatsız edecek bir sancım yok erken dogum olabılır dedi ilaç verdi cok korkuyorum karnım cok sert dünden beri sizce ne yapmalıyım ne oluyo 🙏🙏
123w123w smetubuku benim de 29. Haftada kaşık ağrısı şikayeti ile gittim nstye girdim doğum sancısı çıktı 1 gün hastanede kaldık bebeğin diğerini geliştirdiler rahmi sıkilatiran ilaçlar verdiler 34 haftaya kadar lavabo dışında ayağı kalkmadım 34 den sonra yürüyüş merdiven in çık hurma yemeğe başladım 38 haftalık olduk hala bişey yok sen kendine bak bebeğini düsün yataktan kalkma
123w123w Kbr karın sertlesmem sürekli vardı 29 haftada artık yürürken karnımın altını tutarak yürüyordum hemen gittim doktora
smetubuku Karnım sert ama agrım yok kasıklarımda falan da yok hareketleri iyi bi ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar gel aynıysa iğne yapıcam dedi cok korkuyrum
Lokumum smetubuku benimde durumum aynı ama gitmedim gazda sertlik yapıyor bence kasık agrim olursa gideceğim