elif1234 Hamisler 21 haftamizi bitirmek üzereyiz . Ama benin asiri gazim var ozellklle son 1 aydir. Ve cok kotu kokuyor🤦♀️🤢 Esimin yaninda oturamiyorum artik tuvlete kosmaktan habire pislik gbi hissediyorum kendimi 😂 var mı boyle olan acaba?
0623-okay elif1234 aynı dert bende de var valla kokulu oluyor ikide bi tuvalete gidemem hamilelikten önce hiç yanında yapmazdım 😂 artık doğumdan sonraya kadar kusura bakmasın tutamam salmam gerekiyor🤣
Cisem-22 elif1234 ilerleyen haftalarda cıkaramıcaksınız cıkarıyım dıye yapmadığınız kalmıcak rahat rahat yapın derim her ay diğerini aratıcak
elif1234 Ikbalper gegirme ilk haftalarimda vardi bolca. Istahsizliktan yemek yiyemedikce gastritim aziyordu malesef🤦♀️
Aise_35 Bende 2’si de var 🤦🏻♀️🙈 nasıl geçecek bunlar uffff ateşle yaklaşma diye yazı yazıcam nerdeyse 11+4’üm inşallah ilerleryen zamanlarda geçer
elif1234 Aise_35 En kotusu aksamlari daha cok var artik esim de takiliyor bana disi ivedik diye hahahah pislkk😂 ne olcak boyle bilemiyorum
Aise_35 elif1234 Allah kolaylık versin bize. Ya cıkaramasaydık o daha fena 🙈 bazen öldürüyor beni çıkmayınca
elif1234 0623-okay ya kokusuz olunca gelince bazen kaciyor yapiyprum ama kokulu olunca kaciyoeum surekli😂
Dilekosman Ay kızlar böyle bısey ılk defa duydum 🤣 oyy kıyamam sızlere guldum sizlere helal edın hakkınızı🤣🤣🤣🤣🤣