Haticebirece kötü hikayeleri kafana takma her Doğum kişiye özeldir ve herkesin acı eşiği dayanma gücü,bebeği,çatısı farklı olduğu gibi Doğumda öyledir. Bende 10 gün önce ilk doğumumu yaptım günüm geçmişti 3cm açıklığım vardı suni sancı ile 1,5 saatte doğurdum sen ne kadar rahat ve pozitif olursan Doğumun öyle geçer bunu unutma 🤗Doğumdan bir gün önce herkese Doğumum çok güzel olucak öğlene kadar doğuracam dedim ve 10,5 ta serum takıldı 12 de doğurdum hiç bağırmadan bol dua ederek geçti ve çok güzel oldu sen vücudunu ve psikolojini hazırlamışsan gerisi gelir hiç korkma 😘 bebeğin ne yapması gerektiğini biliyor sen bebeğine, ebelerine ve kendine güven 👊🏻Sancı gelince hareketsiz kalma öne doğru eğil kalça kemiklerin daha kolay esner ve Doğum sürecin hızlanır unutma o an bol nefes bol dua 🤲🏻 😘 allah kuvvetini veriyor bebeğine kavuşunca herşeyi unutup çok şükür ediyorsun sen mucizeni kucaklayacağın anı düşün 😍🤗Harika bir an o geri gelmiyor bir daha tadını çıkar rabbim yardım eder 🙏🏻 Doğuran tek kadın ben değilim allah beni buna uygun yaratmış çok mucize birşeyki biz kadınlara verilmiş diye düşün sürekli ☺️