Vnsgb Hayır sizinkilerde neden o kadar bekleyip tam hamileliğinizde tecil bozdurmaya karar vermiş bu zamana kadar ne yapmışlar 🙂
Elanur070717 Bus_ak18 askerde mesleği asker değil olsaydı dayanamazdım heralde şuan bedelli olduğu halde bu durumdayım uzun dönem gitseydi ve ya asker olsaydı hiç dayanamazdım
Feyza_d Bus_ak18 canım benim eşimde gitti geldi 6 ay ne kendi anneme nede kayinvalideme gittim kendi evimde kaldim Allah yardım ediyor normalde korkarım ama hiç korkmadım abim yanımda kaldı gece çalıştığı zamanda tek kaldım kalamazdim kimsenin yanında iyikide gitmemisim
Bus_ak18 Feyza_d eşin tek kalmana izin vermis demekki canım bende kimsenin yannda kalmak istemiyorum ama işte😪🤷♀️
Feyza_d Bus_ak18 otur güzelce konuş gündüz kendi evimizde durayım yatmadan yatmaya inerim de canım biraz saçma geldi bana aynui apartmanda ne olacak sanki
Htcglgnaksy Bus_ak18 benim eşim hepten askeri personel alt tarafı 6 ay biraz abartıyorsun biz napalım canım 😂 tek başımıza çocuk büyütüyoruz 🤦🏻♀️
Bus_ak18 Htcglgnaksy canım benimki bedelliye göre zor seninkide bana göre zor🤗 haklısın ama eşimin ailesiyle kalmak beni yıpratacak ondan bahsediyorum. Sen evindemi kalıyosun?
bsra18- Htcglgnaksy benimde eşim askerde çok şükür kaldı 3 günü geliyor onun dışında askeri personel değil ama gemici 😭😭😭😭
Haticeakks Benim eşim askeri personel bir gidiyor aylarca gelmiyor insan bir şekilde alışıyor inan bana bak hamileyim yine yanımda değil 6 ay ne ki çabucak geçer sadece dua et ve eşini bekle
Bus_ak18 Haticeakks haklısınız 😔 Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucagına al kuzunu.. rabbim eşini ve tüm mehmetciklerimizi koruusn
Haticeakks Benim eşim askeri personel bir gidiyor aylarca gelmiyor insan bir şekilde alışıyor inan bana bak hamileyim yine yanımda değil 6 ay ne ki çabucak geçer sadece dua et ve eşini bekle
Bus_ak18 Feyza_d maddi anlamda biraz da canım elektrk doğalgaz fln.. konuştum güzelce ama kesin dille hayır dedi😔
Bus_ak18 Htcglgnaksy benimde bahsettiğim bu canım. Ayrılığa bi seklde katlanırım ama kendi evimde kalamycam için üzgünüm...
elfiikar Bus_ak18 o da var doğru hayırla gidip gelsin inşallah Allah sabır versin sana da yol beklemek zor ama insan sabrediyor mecbur
Pilatescadisi Bus_ak18 ben 5 senelik evliyim eşim daha geçen sene askere gitti bedelli gitmesine rağmen zordu Allah yaRdımcın olsun 🙏🏾 Sabrını versin inşallah
democanselcukcan Bus_ak18 benim de ilk hamileliğim ve eşim suçsuz yere ceza evine girdi şuan nasl kötüyüm anlatamam annem.babam uzak oraya gitmeme izin vermiyor ben ne yapcam ve daha askerlik bile yapmamış
Bus_ak18 democanselcukcan kıyamam sana canım. Seninki tabiki daha zor. Rabbim doğrunun yardımcısı olsun. Sanada kolaylık versin😔