mucizemibeklerken17 Kızlar selam. En son reglim 30 ekim. Her şey negatif çıktı ancak geçen hafta doktora gittiğimde polikistik çıktı. Adet söktürücü verdi ve o da biteli 4 gün oldu. Bu ay adetim bitince ovulasyon takibi yaparım diyordum. Bugun deneme amacli yaptım. 1 saat önce sivi alimini bıraktım vs. Sonuç fotoda ekte. Napsam bilemedim. Teste devam edeyim mi yoksa reglimi mi bekleyeyim ? [url=https://hizliresim.com/yGgmOa][img]https://i.hizliresim.com/yGgmOa.jpg[/img][/url]
Blackkcat mucizemibeklerken17 yumurtlama olmamış henüz,devam edin yapmaya☺️Regliyi neden bekliceksiniz anlamadım,hımm yoksa regliden önce mi yaptınız belkide hamilelik vardır🤷🏻♀️Lh koyulaşıyor ya regl gününe yakın,benide arap saçına döndürdün🤣
NurayHakyemez mucizemibeklerken17 benim ki bu kadar bile belirgin degildi 4 haftalik hamileydim insallah ahyirli sonuclsr alirsin kan testi vermeden sevindirmek istemem ama gebe gibisin ☺️
Bus_ak18 mucizemibeklerken17 canım sanırım seninle aynı ovulasyon testini kullanıyoruz laboquick mi? Bende adetin 10. Gününden itibaren kullanmaya basladım ilk defa kullanıyorum ve bi ara çift kırmızıyı görür gibi oldum yanıldım sanırım. 16. Gündeyim hala koyuyu görmedim seninkide tam kırmızı olmamıs benimkilerde hep böle çıkıyor şuan
mucizemibeklerken17 Blackkcat regl gününe yakın da koyulaşıyor muu😯 onu bilmiyordum. Âdet söktürücü kullandığım için beklemeli miyim diye düşündüm 😃
Suhedaa mucizemibeklerken17 ovulasyon testini adetten önce yaptiysan gebeligi gosterebilir ondan oyle yazmislar cnm
NurayHakyemez mucizemibeklerken17 🙈🙈 oyle mi bilmiyordum insallah gevelik testinde de ayni sonucu gorrsun
edak mucizemibeklerken17 polikistiğiniz varsa lh hormonu her zaman belli bir seviyenin üstünde oluyor o sebeple testte her zaman bir miktar görünecektir. Keşke gebelik olsa ama boş yere umutlanıp hayal kırıklığı yaşamanızı istemem, görünce yazmak istedim🤷🏻♀️ Allah hakkınızda hayırlısını versin tez vakitte bir bebişiniz olur inşallah 😌🌸
Blackkcat mucizemibeklerken17 evet koyulaşır ama arkadaşında dediği gibi pcos olanlarda bu hormon biraz yüksek çıkabiliyormuş canım,hayır olsun inşallh gönlünden geçen olsun inş🌸
mucizemibeklerken17 edak çok teşekkür ederim canim benim 🤩 o zaman regliyi beklemek en doğrusu, bu dogru sonuc vermeyebilir 🙏🏻
mucizemibeklerken17 Bus_ak18 evet kuzum ondan kullanıyorum ama ben henüz regl olmayı bekliyorum 😪 biraz durum karışık. T çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu olacak, ama benim şu an elde ettiğim sonuç doğru olmayabilir 🙏🏻