Hatice04 31.5 haftalık gebeyim herşey yolunda sadece karın çevresi 1 hafta geride dedi doktor ne yapmam laZım çokta önemli değil dedi ama korkuyorum internette okuduklarımdan dolayı ne yapmam laZım fark kapansın diye .
Zade Hatice04 Beslenmene özen göster Canım .. havuç , eski kaşar , brokoli , yeşil mercimek , ceviz , muz , fıstık , fındık , çam fıstığı , bol su iç , mevsim meyveleri ye vitamin haplarını aksatma . Çay , kahve kafeinli şeylerden uzak dur
Naz5558 Hatice04 ben de 35 haftalığım bebeğimi karın çevresi 2 hafta geride. 33 görünüyor kasası ve bacak boyu haftasıyla uyumlu sadece karın çevresi dedi. Bebek besleneniyormuş. Biraz suyu da azalmış napacağımı bilmiyorum takip edilecek 3 günde bir.
Hatice04 Su çok içiyorum herşeyi yapıyorum ama çay çok içiyorum hamileyken daha çok sevdim. Nesguik yiyin diyorlar doğrumu acaba
Hatice04 Naz5558 benimde doktor dediki suyun miniminnacık fazla dedi yılbaşından sonra gel dedi bende devlete gideceğim ocakta belki toparlar belki de çok önemli birşey değildir boşuna korkuyorum belki de 😥
Naz5558 Hatice04 ben de bilemiyorum inşallah önemli bir şey olmaz diyorum 3. Günde bir çağırınca korktum 😟
Naz5558 Hatice04 ben de sürekli ceviz peynir süt muz fındık tüketen biriyim almayınca kilo almıyor işte bebeklerimiz rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin 🙏🙏