sevval55 Kızlar geçen kontrolden bu yana pek kilo almamıs oglum. 9 gün gerideymiş. Takviye ilaç vb yazdı bakalım bebeğe gitmeyen besinmi var kordondamı sorun vb dedi haftaya yine cagırdı kilo almamaya devam ederse 36-37 haftada alacakmış bebeği😓 35. Haftam. Bebeğe kilo nasıl aldırabilirim yada o fark kapanırmı??
Selinnnce sevval55 ben her gun kasar yiyodum gece bile kalkip dilim dilim yedim cocugum 4 kg dogdu onla mi ilgili bilmiyorum tabi
Zade sevval55 Canım bol bol havuç , eski kaşar ye , yeşil mercimek yap kendine , ceviz , kestane , fındık, fıstık ye , muz , brokoli bunlar benim bebeğe yaradı . İnşalah senin ki de alır kilo
Emel1234 sevval55 benim bebeğim de kilo almıyor bazen bakıyoruz çok iyi almış bazen hiç almamış 2 hafta geriden geliyor protein şeyler ye
Dkktlbsra sevval55 canım neyden kaynaklı tam bilmiyorum ama pekmez süt ev yoğurdu ceviz badem ve muz ye sağlıklasa al kucağına inşallah♥️
Yasemin19 sevval55 cnm bn hergun yoğurt yedm balık çok yedm sulu seyler ye bide çorba meyve suyu gibi bnm 4115 kilo doğdu bir hafta onde doğdu kilosu ıspanak ye birde ceviz süt iç inşallah faydasini gorursun