Darkgod Kızlar birazdan detaylı ultrasona gireceğim öncesinde ne yesem 😂 çocuk hareketli olsun bir idrara sıkışık mi olacağım yoksa normal mi
Sweetblonde88 Darkgod idrara sıkışık olmak gerekmiyor. Ben hiç bişey yemedim çikolatalı bilet yada meyve suyu olabilir.
Effuliimm Darkgod çikolata meyve suyu ye derler hareket etmesi için ben de ultrasyondan yeni geldim. Bugün sordular. Detaylıya girmedim de. Hareket etsin istiyorsan. Çikolata. Ama erken ye biraz 15 dk önce falan
Effuliimm Darkgod benimki çok hareket etti ama sırt üstü yatmadı biraz ondan bekledim. 😂🤲🏻 Çok şükür iyi.
Alyami Darkgod haftanız erken değil mi bana tam 23.haftaya randevu verdiler daha iyi görebilmek için 🙄
Ozlemaydin11 Ben çikolata yedim ama ısrarla yüzünü çevirmedi 20 dk yürü falan demişti doktor sonra her şeye bakabilmişti çokta etki ettiğini düşünmüyorum 🙈
Htc2020 Darkgod Bende çikolata yemiştim girmeden önce doktor keşke yemeseydin Çok hareketli görüntü almam zorlaşıyor demişti 🙄ama yinede inceledi herseyini
Akyokus MrvTp92 İstersen çikolata yiyebilirsin idrara sıkışık gitmene gerek yok güzel haberler alırsın canım inşallah