papatyam95 Kizlar geçen hafta Perşembe A101 e gelen banyo küveti icin file alan oldu mu acaba ve nereden aldınız yazarsanız faydalanmış oluruz 🤗 küvet 50 litre olandan
Tontiasya papatyam95 kızlar bende aldım o küveti daha file alamadım ama burda görmüştüm e bebekte ve civilde var yazmışlardı ama büyük boy alın a101 in küvetleri baya büyük demişlerdi.
mavis-love papatyam95 ben aldım canım fileyide burdan bi arkadaş almış tam olmuş onun tavsiyesi ğstüne gittim bende aynısını altım tam oldu
Ilknur_emin papatyam95 https://imgyukle.com/i/VRhrWM bende küveti 101 den aldım fileyi. İnterneten sipariş ettim pofuduk pofuduk ve çok rahat eder bebiş hoşuma gitti açıkçası
Sibel2344 Emin_e ebebek babyjem havlulu fileden aldim tam oturuyor takip çıkarırken germek gerekiyor ben beğendim gayet kaliteli
Tontiasya mavis-love Aa tamam canım çok saoll öyle yazmışlardı bende büyük alıcaktım iyi oldu yazdıgın teşekkürler 💐
mavis-love papatyam95 e bebekten baybjem standart boy olan canım resim açıldımı kutuyu atıyım rahat bulursunuz
papatyam95 Teşekkür ederiz canım her yer de xl aldık diye okumuştum internetten alacağım değiştirmekle uğraşmak zor olurdu benim için 🙋🏼♀️
Anneyimmmmm papatyam95 ben de aynısından almıştım. Civilden aldım fileyide büyük file dedim verdiler tam oldu.