Mrba kızlar bnde az cok yazılarınızı okudum resmen kendimi gördüm 2017 de evlendim cocuk asıgı bir kızdım cocukluktan bu yana tek hayalim anne olmaktı ve evlendıgım ılk ayı hemen hamıle kalmak istiyodum ki bı ay ıkı ay uc ay derken olmuyodu ve ben hemen ilk 3 ayda hamile kalırım sanıyodum ama bu isler oyle degılmıs doktora gıttım vajınal iltihabın var dedi bnde basit bi iltihapmıs ilac kullanırım gecer hamile kalırım sanıyodum ve o zmnlar cok bilgisizdm bu konularda iltihap ilacları kullandım bı ay ıkı ay uc ay derkn olmadı ıyıce korkmaya basladım evlenelı hemen hemn 1 sene olcak benımle aynı zmnda evlenenler hamıle kimi yeni dogum yapmıs bu durum beni yıpratmaya baslamıstı oyle boyle derken kadın doguma gıttım ultrosanda baktı yumurtarımda bı sorun oldugunu ve gelismedıgını pko oldugunu soyledı ve benim hic beklemedıgım bıseydı dunyam basıma yıkıldı yagmurlu bır gunde aglayarak eve donmustum bir daha cocugum olmuycak dıye cok korkuyodm derkn o ayın sonu esim askere gıtmeye karar verdı ve bu stresın uzerine esimi askere gonderdim hem cocuk hasretı hem kocamın hasretı derkn kocam onumuzde mayıs ayında teskere aldı ve cocuk icin 1 yıl daha gecıkmıstı evlenelı 2 yıl olmustu ilk 1. yıl olmadı 2.yılda esim askerdeydı derken 2yılılımı bıtırdım ve esim geldıgınde bı kac ay kafa dınledik hasret gıderdık cocuk planı yapmadık ve 2 3 ay olmayınca onumzdekinagustos ayında esimle beraber tedavı amaclı doktora gorundk esimin sıkıntısı yok benim tek problemim yumurtlama doktor klomen ve ve menegon adlı bi igne yazdı 3 ay doktor kontrolü olmadan kullanmaya başladım doktorum kullanmam gerekn zmnları vs.hepsini teker teker anlattı ve ben uygulamaya basladım günde 2 igne vurmuslugum oluyoduve sabahınkinin acısını unutmadan aksam tekrar ıgne vuruyodm ıgne degılde tutmaması canımı yakıyodu cunku emek verıyosn sonuc negatif ve 3 ay kullandım hıc bırınde ne yazıkki tutmadı 3.ay adet oldugumda bir daha anne olamıycam diyerek hıckırarak agladıgım geceyı unutmuyorm ve benmle aynı duyguyu yasayan emınım cok kadın ve bundan daha cok kotulerını yasayanlar vardır ve ben artık tedavı ıstemıyodm o 3 ay ıcınde cok yıpranmstm ve esimide yıpratmıstm 3.adet olmmdan snra kafamdan bebek dusuncesını attım her ne kadar atsamda ıcımde bı acısı ıllakı var derkn adet gunum geldi ve adet sancısından geberıyorm her lavoboya gıttıgımde adet oldum sanıyodm ama bı gun ıkı gun derkn adetım gecıkıyodu normalde adetlerım cok duzenlidir gunu gunune gırerm ve ben ıdrar testı yaptım birde ne goreyim hayalıyle yandıgım ıkıncı cızgıyı gordum ve kıpkırmızı tabi inanmadım bir daha test aldım yaptım oda pozitif ne yapcagı sasırdım ne aglayabildim ne gulebildim o idrar testlerıni bi hafta cebımde tasıdım😊sureklı bakıyordum😂Rabbim bu heycanı bekleyen her kadına nasip etsin ve kan verdim 4 haftalık hamileyim hiç inanmadıgım biseydi suan 7 haftalık hamileyim duygularım daha yogun ama yazım cok uzun oldu hepsını anlatamıycam😊Demem o ki ben kendı yazdıgım yazıya benzer mesajları okur umutlanırdım ve umarım bu umudunu yıtıren anne olamıycam deyip her hamilelik haberı duydugunde ben niye degilim deyip hamilelik gıymek icin can atan kadınlara umut olur Rabbimden hic bir zaman umudunuzu kaybetmeyın ben umudumu kaybetıgım zamanda mucizeme kavustum Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin🙏yazım cook uzun oldu farkındayım.😂🌸