Merhabalar ben hamileliğimin 39+6 . Günündeyim. Dün gece başlayan sancılarım var gerçi sancı mı onu da bilmiyorum çünkü ilk doğumum olacak. Bacaklarıma titreme kasıklarıma iğne batması ve belime adet olduğum zamanki gibi şiddetli ağrılar giriyor. Acı eşiğim biraz yüksek olduğu için ya da dayanabiliyorum diye heralde dün çok önemsemedim ama az önce lavaboya gittiğimde günlük pedimde pembemsi bir lekelenme gördüm hemen günlük pedimi değiştirdim kontrol etmek için. Şuan yatakta sol tarafıma doğru yattığımda ara ara aynı ağrılar devam ediyor ve arka kısmıma da baskı oluşuyor. Bazen dayanabilceğim bir ağrı bazende dayanamayacağım şekilde. Ben adet olduğum zaman bacaklarımı ilk iki gün hissedemezdi yani sürekli uyuşuk gibi olurdu . 9 ay sonra tekrar şuan aynı hisler içerisindeyim. Bebeğimin hareketleri de azaldığı için açıkcası kafamda deli sorular. Burda çok yazı okudum ama yinede bu doğum sancısı nasıl birşey hala tam olarak anlayamadım 😇 yardımcı olabilir misiniz bana . Yarın sabah doktor kontrolum var doktorum ne olur ne olmaz diye çantanla gel demişti. Beklemelimiyim yoksa gitmelimiyim! Bizim minik sizce geliyor mu 🤗☺️