Hacercaner Sibel1991 bende de yok hic bir belirti cnm ama lavoboya daha sik gitmeye başladım her ayaga kalktigimda zorluyor doktor başı assaga inmis dedi ondan galiba 🙈🙈
Sibel1991 Hacercaner benimkinin de başı aşağıda kanala girsin diye merdiven inip çıkıyorum çömelip kalkıyorum
Evgin719 Lindam 3 ocak bizim de . Batmandaydınız siz . Kemal beye gidiyordunuz . Doğum ücretleri nasıl kemal beyde biliyor musunuz? Kurtalandayım ben. Siirt te gidiyordum hep. Kemal beyi çok övdüler
Lindam Evgin719 Aaa sizin de çok az kalmış 😍 evet Batman’dayız Doğum için ona gitmiycez ama normalde Kemal çoşkuna görünüyorduk. Onun Doğum ücreti 1500₺ + oda parası vs oluyor. Biz yaşamda Zeynep Burcu şekere gidicez inşallah
Hacercaner Sibel1991 bende hergün okula gidip geliyorum oglumu aliyorum yürüyerek ikinci katta oturuyorum
Mstiskaya Ocak 13-14 yada 15 gibi mecburi sezeryan dedi doktorum. Çok mutlu heyecanlı endişeli ve korkuyorum gibi. Duygularım çok karışık duyan gelmiş 🤨🤨
Melteeeem Ya benim merak ettiğim birsey var ayakkabı ve bot giyerken aşırı zorlanıyorum eğilmek zorunda kalıyorum sanki bebeğim orda sıkışıyor eziliyor gibi geliyor ezilmiyordur demi ne bilim kafası falan
Kuncutum123 En son 6 ocak dedi doktor spinal sezeryanla.ama 2 gun sonra nstye gircem bakicaz artik...cok korkum var 😌
Tazeanne0134 Ayse00 benimde son 23 erken gelmek istemezse eğer ya da sezeryan olmazsam hepsi sağlıkla gelsin olası doğum tarihimiz 17 ocak görünüyor inşallah
Lindam Evgin719 Aslında diğer hastahaneler arayınca bilgi vermiyor ama medikal park bilgi veriyor. Zaten Kemal bey medikal parkta çalışıyor. Orda 3 doktor var üçü de hem normal için hem sezeryan için 1500₺ alıyor canım
Sibel2344 Merve_osman bende de var son 28 kaldi 😊 hatta bazen o kadar fazla oluyor ki çatı ağrısıyla beraber heralde doğuyor diyorum 🙄
Nesrinimsi Ayse00 son 18 gün kaldı 37 hafta boyunca tek 1 gün bile mide yanması çekmedim dün geceden beri mide yanması var 🥺😔 Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin son günler gerçekten geçmek bilmiyor 😔