Aynurnaz son 9 uygulamaya göre asiri baski var altta biraz öncede kustum midem bulanıyor hala belden agrilar giriyor bebek hareket ettikce ip gibi kasiliyor alt taraf Allh yardımcımız olsun ben her an gidebilirim bu gidişle hastaneye
Nz91 Aynurnaz benimde aynı hareket ettikçe sancı vuruyor kasılma oluyor resmen çıkmak için can atıyor 🙈saat kaç oldu yatamıyorum bile
kizimablaoluyor Ayse00 son 21 gün normal görünüyor ama beklemedeyiz nasip nezaman gelir bilmiyorum 🤷♀️
BurcuBurak1 Bizimde son 28 uygulamaya göre ama erken gelsin istiyorum 🤗 sabırsızlanıyorum kavuşmak için kızıma 🙈
KubrAli55 Şafak 18 😍 Bir yandan heyecan bir yandanda korkularım var... Dr um Ocak ilk hafta dogurursun dedi bakalım bugün kontrolüm var çatı muayenesi yapacakmış ahhh ahh napcam bilmiyorum hiç
Esra5572 Merve_osman bendede oluyor daha 1 ay var ama bel ağrımda bu hafta çok arttı inşallahzamanında gelirler
Esra5572 ozlemagcaa benimde 35 ama ikiz olduğu için 37-38 arası düşünüyorlar inşallah o Zamana kadar durur böbrek genişliğim çok fazla. İnşallah bu haftayı da atlatırım 🤲🏻
Seda_123 Ayse00 Yok canım doğum pozisyonunda 30.haftadan beri ilk gebeliğim benim daha doğumun nasıl olacağı belli değil ama normalden yanayım ben
Sakine07 kaplan3 benimde sancı oluyor ara ara sonra geçiyor bende yutuyorum dayanamayınca valla tuvalet için bol bol su içiyorum ben Allah yardımcımız olsun annelik tabi zor iş sağlıkla herkes kavuşur inşallah bebeğine bu sıkıntılardan da kurtuluruz
Mutlu_anne2 Ayse00 o işi bende anlamadım canım 32 de 2600 du 35+4 te 2761 gr çıktı yanlış ölçüyor galibs