Mavi_ Mlszhr cıktı ama düşük çıktı doktor hap verdi kaşıntı için ama sürekli kontrol altında olacağım
Mlszhr ozlemm16 internetten araştırdım baya önemli bir testmiş kaşımtımda yine başladı yarın inşallah gidip yapıcam . İnşallah temiz çıkar . Yalnız bir sorum olucaktı bu testi yaparken kaç saat aç kalmamız gerekiyor bide sadece kanmı alıcaklar
Kubraseyit00 Mlszhr hayır çok kasintim şişkinliğim safrada büyüme vardi. Açlık safra asiti bakıldı normal çıktı. Safra stazi varmış ilaç kullandım çok şükür suanlik geçti
ozlemm16 Mlszhr ben hep sabah aç karnına yaptırıyorum 11 yada 12den sonra bişey yemiyordum evet sadece kan alıyorlar geri dönüş yapın bana ister özelden ister burdan merak ettim
Deletedmom3 Mlszhr doktorunuz ne dedi acaba? Bende dunden beri deli gibi kasiniyorum ve vucudum kipkirmizi. Ast alt normal cikti safra asidi testi verdim onu bekliyorum
Feyzagkkkk Mlszhr canım koleztaz varsa eğer erken doğum riski yüksek hatta bebek ölümleri bile var, lütfen acilen testlerini yaptır.
Mlszhr Safra asidi testi yaptım düşük çıktı doktor bir sıkıntı yok dedi kaşıntım şuan bitti çok şükür