N-23 Grkem- merhabalar remzi atılgan nasıl biri acaba…inşallah hâlâ buradasınızdır ve cvbınıza çok ihtiyacım var
Edvuslayd Ben gitmiştim düşük yaptıktan sonra gayet ilgili ve çok bilgili bir doktor güler yüzlü ben çok memnun kalmıştım remzi beyden puan 8 haftalık hamileyim Şükrü beye gidiyorum hayat hastanesinde
N-23 Edvuslayd bende cem beye gidiyorum, ama eşi rahmi kapatmış çıkmazsa üniversiteye sevk edecek o yüzden remzi Bey acaba iyimi diye zaten korkudan yerimde duramıyorum 😞
N-23 Benimde bebeğin eşi rahmi kapatmış riskli gebelik o yüzden sordum, remzi hocayı bikaç kişiden duydum ama burda yazanların yorumlarını çok merak ettim hani memnun oldulatmı diye
Mutluemos N-23 affınıza sığınarak sormak istiyorum peki bu nedir riskli mi yani doğum sonrası es mi çıkmaz doğum mu olmaz cem hoca ne dedi benim takibimi de cem hoca yaptı çok memnundum keşke dogumumu da orada yapsaydım
Edvuslayd Allahın izniyle bir sıkıntı yoktur düzelir stres yapmayın remzi beye gidin mutlaka kendisi bu alanda çok kendini geliştirmiş bir doktor ben memnun kalmıştım
Edvuslayd N-23 saat 3 gibi gidip para yatırıyorsunuz doktor gelme saati değişiyor 4 5 6 siz gittiginizde onlar yönlendirir sizi
N-23 Mutluemos şöyle diyim canım bebeğin eşi rahmi tamamen kapatmış o yüzden riskli, hani kan bankası yok ordada o yüzden eşi çıkmazsa diyor, bende çok korkuyorum araştırmadan, cem hocadan ayrılmak istemiyorum inşallah düzelir