Fhmekrm Kızlaaarr lierac çatlak önleyici kullananız varsa faydasını görüp görmediğinizi ve ne kadara temin ettiğinizi yazar mısınızz (•;•)
GlcanDuranKaban Fhmekrm doktorum bana önereceği zaman ben lierac kullanıyorum demiştim bu arada en iyisi o devam et demişti Canım 🙏
Temmuzz Fhmekrm n11 den 2 adet 175 tlye aldım 2 haftadır kullanıyorum 22. Haftamdayım henüz çatlak yok ama etkisi için son haftaları beklemek gerek.
anneninbiri Fhmekrm ben 20 haftalıkken başladım şu an 36 haftalık ve 34 de çatlamaya başladı yani herkes bir değil o kremden 3 tüp bitrdim halada kullanıyorum bakalım artış olck mı
Fhmekrm GlcanDuranKaban umarımm işinize yarar şimdilik bende faydasını görüyorumm ama umarım sonuna kadar böyle gider😄
Fhmekrm Temmuzz şimdi bende girip inceledim gerçekten piyasa fiyatının altında çok iyi rakamlar söz konusu ben 190 tl ye eczaneden almıştım tekrar ihtiyacım olduğunda burdan alacağım teşekkür ederim faydalı bilgileriniz için.
GlcanDuranKaban anneninbiri aslında genetik oluyor böyle şeyler kullanıyoruz tedbir amaçlı ama annenizde olduysa siz de de oluyormuş
Hafize13 Bende n11 den 80 liraya almistim yaklaşık 3ay önce ve hala bitmedi 😂tek onu kullanmıyorum çünkü üzerine başka nemlendiricilerde kullaniyorum 31 haftaligim catlamadim bakalim daha, insallah devam eder boyle🤗🤗
GrkemGeyik Fhmekrm ben aldım kullanıyorum çok iyi bi krem çok şükür faydasını gördüm şuana kadar arada watsonlarda kampanyaya giriyor ya da internet sitelerinden takip edin ben kutu içinde iki tüp almıştım ama fiyatını hatırlamıyorum şuan 🙂
MuratZeynepDiner GrkemGeyik bende kullanıyırm 26.haftayım şimdilik çatlağım yok bakalım böyle devam edecek mi
GrkemGeyik Fhmekrm teşekkür ederim sizin de☺ bebişlerimiz sağlıklı olsun da İNŞALLAH gerisi aslında çok da önemli değil😍
Inci_tns Fhmekrm 27. Haftayım üçüncü aydan beri lierac kullaniyorum şuan catlak yok ama ilerleyen haftalarda daha cok anlaşılır yararı. Eczaneden 200 ml 180 tl, n11 de 100 tl di.
Kizimgeliyor Fhmekrm hiç iyi deil o parayı vermeye değmez bana doktorum hakiki zeytinyağı önerdi aldim ve kullanıyorum karnım pamuk gibi etim çok sertti benim kilo alıp versem çatlıyordum gebelikte daha çok çatlarım diye ögrendigin günden beri kullanmaya başladım hakiki zeytinyağı en iyisi dedi doktorum ve cidden bi sorun yasamadim lierac paris e bende 115 verdim hiç iyi deil kullananlarda memnun değil çevremdekiler 🤗bence hakiki zeytinyaginida dene