elif41asel Kızlar merhaba bir şey sormak marmara da hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz bide muayene ücreti ne kadar acaba.? Sizce iyi bir hastane mi
Asliiiiiiii elif41asel Körfez marmara hastanesi ne gidiyorum. Tuncer Eren e kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir doktor detaylı bir şekilde sana bilgi veriyor soru sormana gerek kalmıyor. 81 tl muayene ücreti ama bu ay arttı zam geldi 97 oldu çalışan için
elif41asel Asliiiiiiii çok teşekkür ederim ben 26haftalik hamileyim de şimdi nasipse oraya gitcem leyla hanımı bi kaç kişi iyi fakat güler yüzlü değil demişti ama eşini herkes övüyor peki doğum ücreti hakkında bilginiz var mi
Asliiiiiiii Leyla eren i de övüyorlar eşi Tuncer beyin ama yoğun oluyor muş Leyla Hanım. İsmail bey var onu beğenmedim iletişimi hoşuma gitmedi moduna göre davranıyor.
Ancak Asliiiiiiii 3.Hamileliğim şuan diğerlerinde olduğu gibi bundada doktorum İsmail bey ben çok memnunum☺️ Bana görede iletişimi iyi,doktora gittiğimde beni konuşturabilmesi lazım be İsmail bey aynı o şekilde negatif bir durum olsaydı 3. Gebeliğim onu tercih etmezdim 😁 memnun olmayanlar da var tabiki size kalmış ben herkese tavsiye ediyorum
Asliiiiiiii elif41asel doğum ücreti de yılbaşından sonra değişecek dediler 3000 e yakın bir ücret dediler tam hatırlamıyorum.
Asliiiiiiii Hastane den genel anlamda memnunum ben hem uygun hem güzel randevu alıp gidiyorum muayeneye bekleme gibi sıkıntı olmuyor
aysenurozdemirr bende körfez marmaraya gidiyorum leyla eren'e ve çok memnunum güler güzlü ve açıklayıcı davranıyor, işinin ehli bir kadın. Muayene ücretleri 97 ₺ oldu, sezeryan ve normal doğum fiyatı aynıymış 2,700 ₺ ve bu zam gelmiş hali👍🏾