fatmablnakgn Haftam dün farkettimki iki tane catlak oluşmuş çok üzüldüm badem yağı öneriyolar onu demicm inşallah faydası olurda çok catlamaz
Terspektif Fazilet2232 annemde bitane bile çatlak olamamış ama ben çatlayacağım kesin diye düşünüyorum 😢 bakalım doğumda bile çatlayan oluyormuş önüne geçemeyiz sanırım
Fazilet2232 Terspektif aynen öyle geçilmiyomuş malesef 🤷♀️ Ben biliyodum çatlicagımı zaten zayıfım ama anında çatlıyodum hamile olmadan önce bile
Terspektif Fazilet2232 bende de var bacağımın arkasında ve diz kapağımın oralarda vücudum müsait benimde çatlarım kesin 😒😔
Sema12 Sksdmr10 ben oglmda hcbirsey kullanmadm baya catlagm war neyseki kirmizi sekild degil ona sukrediorm , bu geneligmded cok sukur arti bbi catlama olmadii 🤲🤲
Menekse63 Sksdmr10 ben 28 haftamda yım canım resmen karın kısmım dünya haritasına dönmüş diyebilirim 😂😂
rabiaa_ Terspektif Benimde öyleydi kucuk benek benek kırmızılıklar sonra morarma gibi oldu ve sonrasindada çatladı ayni yerler umarim sende olmaz😔
Fatmanur_yakup17 Sksdmr10 valla ben hamile kaldım kızarıklı kızarıklı çatlaklarım oluştu şuan 7 tane kırmızı çatlaklarımız var 🤦
KucukAnne538 Sksdmr10 19+6yım şuan tam 2 hafta önce bacaklarımdan çatlamaya başladım sonra bir baktım yanlardan da çatlamışım 🤦♀️